• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهیم ؟

خانمی

کاربر ويژه


1.jpg

انستیتوی ملی سرطان فرانسه اعلام کرد

که بنا به نتایج تحقیقات مندرج در آخرین

گزارش به چاپ رسیده

توسط صندوق جهانی تحقیق پیرامون

سرطان در باره ارتباط تغذیه

و سرطان ، تغییر و تحول در شیوه تغذیه

می تواند هر سال از

بروز سی در صد از سرطان ها جلوگیری کند.



انستیتوی ملی سرطان فرانسه متذکر شده است که سالانه در

این کشور بیش از 320 هزار بیمار جدید مبتلا به سرطان تشخیص

داده می شود که بدین ترتیب میتوان با تغییر شیوه زندگی و خصوصأ

تغذیه بهتر از ابتلای بیش از یکصد هزار بیمار جدید در فرانسه جلوگیری کرد.

بنا به این گزارش متهمین درجه یک بوجود آورنده سرطان عبارتند از :

چاقی زیاد و اضافه وزن ، مصرف زیاد مشروبات الکلی ، نمک ، گوشت قرمز ،

فر آورده های گوشتی پر چربی و سر انجام ویتامین ها و مکمل های غذایی

حاوی" بتا کاروتن".

و اما در این گزارش تأکید شده است که استفاده از سیر ، گوجه فرنگی ،

گل کلم ، بروکولی و میوه های پوست دار ، مثل فندق ، پسته و بادام

در جلوگیری از بروز برخی سرطان ها جلوگیری میکند.

تأثیر مثبت استفاده از این گیاهان و سبزیجات در پژوهش ها و

نتایج تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته کاملأ اثبات شده است.

مرجع:

RFI - گزارش جدید در باره ارتباط تغذیه و سرطان
 
بالا