• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه باید هدیه بدهیم؟

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
-اولین و مطمئن ترین راه پرسیدن است.بهتر است از افراد در مورد چیزهایی که قصد خرید آن را دارند سوال کنیم.والبته متاسفانه این مسئله خیلی در فرهنگ ما جا نیفتاده است.ولی بهتر است از همین امروز رو دز بایسی را کنار بگذاریم و از دوستان خود بپرسیم چه چیزی را به عنوان هدیه ترجیح می دهند.می توانیم چند انتخاب نیز برایشان بگذاریم که راحت تر شوند.اگر قصد هدیه دادن لباس دارید حداقل از او در مورد سایز درستش سوال کنید.و به عنوان شروع بهتر است اول از خودتان شروع کنید و به سوال دوستانتان در این مورد پاسخ دهید و بگویید به چه چیزی نیاز دارید تا آنها هم با شما احساس راحتی کنند.
-یکی از زیباترین راه های انتخاب هدیه به نظر من این است که دفعه اولی که به خانه کسی می روید هدیه نبرید.خانه هرکسی نشانه سلیقه اوست.وقتی یک بار به خانه کسی بروید علاوه بر اینکه می توانید بفهمید به چه چیزی نیاز دارند , می توانید سلیقه آنها را نیز تا حد زیادی متوجه شوید.مثلا هنگام شام ممکن است متوجه شوید دوستانتان که به تازگی ازدواج کرده اند هنوز فرصت خرید جایخی پیدا نکرده اند و به شدت به آن نیاز دارند.

پس اگر با صاحب خانه آشنا و راحت هستید دفعه اول با یک شاخه گل به دیدن خانه اش بروید و چند روز دیگر هدیه برایشان بفرستید.

-یک راه دیگر هم یادداشت کردن سلیقه و نیاز های افراد است.شما به دوستان صمیمی تان حداقل سالی یک بار هدیه می دهید پس در طول سال یا نزدیک مناسبت مربوطه دقت کنید و ببینید در هنگام گردش در مراکز خرید چه چیز هایی توجه دوستتان را جلب می کند و از آنها یادداشت بردارید.
-در صورت امکان مغازه و محلی را که هدیه را از آنجا تهیه کرده اید به هدیه گیرنده بدهید و او را در تعویض هدیه خود آزاد بگذارید. با فروشنده هم شرط کنید که شاید بخواهید جنس تان را تعویض کنید.

-اما یک انتخابی را که به شما پیشنهاد می دهم انجام ندهید این است : "هدیه را به سلیقه خودتان انتخاب نکنید"

سلیقه ها مختلف هستند. دلیل ندارد حتما دوست شما هم سلیقه شما را قبول داشته باشد.در اکثر موارد این انتخاب با شکست مواجه می شود.

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
و اما در مورد خانم ها این نکات را نیز رعایت کنید:

1- روانشناسی زنان نشان داده است که معمولا آنها بیش از بهای هدیه به مسائل جانبی و عاطفی آن توجه دارند. در نتیجه اگر قرار است با خرید یک هدیه سنگین، تا مدتها هیچ هدیه ای به آنها ندهید؛ هدیه سبکتری انتخاب کنید، ولی در عوض در فواصل زمانی کوتاه به آنها هدیه بدهید.
2
- زنان زیبا هستند و زیبایی را بسیار دوست دارند. حتما از بسته بندی و کادوی مناسب برای هدیه خود استفاده کنید. بسیاری از زنان از گرفتن هدیه بدون کاغذ کادو می رنجند.

3- زنان بر روی حالات و حرکات و میمیک صورت اطرافیان، به خصوص کسانی که دوستشان دارند، بسیار حساسند. به هیچ عنوان در هنگام دادن هدیه به ایشان، حتی برای لحظه ای اخم یا ناراحتی از خود بروز ندهید؛ در غیر این صورت ممکن است گمان ببرند که شما هدیه را با اکراه، ترس یا تحمیل برای آنها خریده اید و بسیار ناراحت می شوند.
4- به جای سلیقه خودتان، سلیقه آنها را در خرید هدیه در نظر بگیرید. مثلا اگر شما عطرهای تند را برای همسرتان می پسندید و او عطر ملایم را دوست دارد، عطر ملایم برایش بخرید. می توانید در آینده که با همدیگر برای خرید می روید، سلیقه خودتان را با مهربانی و ملایمت اعمال کنید.

آخرین ویرایش:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

5- از معجزه گل غافل نشوید. زنان با دیدن بسته های گل همه خاطرات بد را فراموش می کنند. پس از همین الان یک بسته یا سبد گل مخصوص سفارش بدهید.

6- شیرینی و شکلات هم از هدیه های دوست داشتنی برای خانم هاست. یک بسته شیرینی یا شکلات با تزئینات زیبا نیز هدیه مناسبی است.

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

7- خانم ها از غافلگیر شدن یا به اصطلاح سورپریز شدن لذت می برند. مثلا اگر یک دسته گل با هدیه زیبا به آدرسش ارسال شود بیشتر لذت می برند.

امیدواریم با شناختی که از اطرافیان خود دارید همواره بهترین و مناسب ترین هدیه ها را برای آنها انتخاب کنید و سهمی در افزایش انباشتگی خانه و کمد های آنها نداشته باشید.

naznaz

کاربر ويژه
بسیار بسیار عالی بود دوست عزیز.نکاتی که دونستنش واقعا برا همه مفید هستش.بجای هدیه ای که به درد نخور باشه و دور انداخته بشه میتونیم با کمی دقت دل دوستان و اقوام رو شاد کنیم:18:

khodam

متخصص بخش ادبیات
وای من عاشق اینم که بهم کادو میدن کنارش گلم باشه. عقلم میره اونجوری. :نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی
میدم دستش میگم می خوای که برم پولشو حساب کنم
اگه نمی خوای برم پس بدم :نیش:
برا من از این رمانتیک تر امکان نداره.

baroon

متخصص بخش ادبیات
میدم دستش میگم می خوای که برم پولشو حساب کنم
اگه نمی خوای برم پس بدم :نیش: