• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه قالب وبلاگ ماندگار داشته باشیم؟

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود وقت بخیر
من یه سوال داشتم.
چیکار کنیم که وقتی یه قالب رو از یه سایت می گیریم و بعنوان قالب وبلاگمون انتخاب می کنیم، اون قالب همیشه وجود داشته باشه و از بین نره.
یه درخواست هم داشتم. اگه کسی قالب پاییزی و کلاسیک سراغ داره بهم معرفی کنه برای وبلاگ تبیان می خوام.
نمونه ی وبلاگ تبیان اینجوریه. وبلاگ خودم. http://bargrizan_e_66.tebyan.net

ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نیاز به دونستن کمی کد نویسی داره.
دلیل از بین رفتن بعضی از قالب ها بعد از مدتی این هست که فایل های همراه قالب مانند تصاویر از روی سرور اصلی پاک میشند.
شما باید از روی کدها تمام عکس ها و فایل هایی که در اجرای یک قالب نقش دارند رو شناسایی و استخراج کنید و سپس اونهارو در یک سرور معتبر آپلود کنید تا هیچ وقت از بین نرند.

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

سیاوش جان برای اینکار اگر میخوای که قالبت خراب نشه و همیشه داشته باشیش
باید فایل های اون قالب رو توی یه هاست یا یه آپلود سنتری مثل پرشین گیگ آپلود کنی که اگر اون سایت مشکلی براش پیش اومد دیگه قالبت خراب نشه و مشکلی براش پیش نیاد.

چیکار کنیم که وقتی یه قالب رو از یه سایت می گیریم و بعنوان قالب وبلاگمون انتخاب می کنیم، اون قالب همیشه وجود داشته باشه و از بین نره.

سیاوش عشق

کاربر ويژه
ممنون خیلی کمک کردین :گل:
ولی من قبلا یه سری فایل توی پرشین گیگ گذاشته بودم بعد از مدتی نمیدونم چرا پاک شدند در حالی که هیچ مشکل قانونی نداشتن. به همین خاطر نسبت به پرشین گیگ بدبین شدم.
بازم ممنون:گل:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
پاک نشدند بلکه از لحاظ سرعت لود پرشین گیگ بتازگی افت شدیدی کرده و عکسی که آپ کردید در اونجا ، لینکش رو در جایی که گذاشتید دیر لود میشه
و بعضی اوقات بسیار کند که فک میکنید نبودشون یعنی حذف که اینطور نیست!!!
برای آپلود عکس روی پرشین گیگ هیچ حسابی باز نکنید!چون تجربه کردمش:گل:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
کاری به لود نداره
میگه فایل شما وجود نداده
نشونش میده لینکشو ولی دانلود که میزنم میگه وجود نداره
بعد دسرسیم هم قطع شده به پرشین گیگ

ahmadfononi

معاونت انجمن
پرشین گیگ فکر میکنم که مشکل داره چون برای من هم به طور کلی باز نمیشه.
حتی صفحه اصلی خودش هم باز نمیشه .
بنظرم بهترین جا برای اینکه بتونید تصاویرتون رو آپلود کنید یه هاست هست که داشته باشید.
یا مثلا میتونید روی یه هاست رایگان تصاویر خودتون رو آپلود کنید اما شاید اون هاست رایگان مشکلی براش پیش بیاد چون به هاست های رایگان اعتمادی نیست.
در کل اگر هم که نمی تونید روی هاست بذارید می تونید توی سایت پیکوفایل آپلود کنید که اول باید در بلاگ اسکای عضو بشید.
من در اینجا عضو هستم و ازش استفاده میکنم و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم.
آدرسش هم :
کد:
picofile.com
هست.

موفق باشید

کاری به لود نداره
میگه فایل شما وجود نداده
نشونش میده لینکشو ولی دانلود که میزنم میگه وجود نداره
بعد دسرسیم هم قطع شده به پرشین گیگ

بالا