• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونگی درج لینک در بلاگفا

delawaz

New member
با سلام و درود فراوان

مطلبی رو از یه سایتی گرفتیم حالا می خوایم منبعشم باشه ودر زیر لینک بدیم چه کنیم؟

برای این کار یه بالای صفحه میرم و ادرس رو در وبلاگم کپی می کنم اما نمیشه!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : درج لینک

اگر در سیستم وبلاگ دهی بلاگفا وبلاگ دارید برای نمایش خود لینک به صورت مستقیم در یک متن نباید http:// اول آدرس رو وارد کنید. به عنوان مثال برای نمایش لینک ایران انجمن در وبلاگتون لینک رو باید بدین صورت وارد کنید: www.iranjoman.com و http:// اول اون رو وارد نکنید، در غیر این صورت لینک نمایش داده نخواهد شد.

راه دوم لینک دار کردن متن و یا کلمه ی مورد نظرتون با استفاده از ابزار درج لینک هست که در قسمت ابزارهای موجود در صفحه مخصوص ارسال مطلب بلاگفا با این علامت (
ed_link.gif
) موجود هست.
برای این کار متن یا کلمه ای رو که میخواهید لینک دار کنید رو هایلایت و یا همان رنگی کنید و بعد علامت
ed_link.gif
فشار بدید و در قسمتی که براتون باز میشه لینک مورد نظرتون رو به صورت کامل وارد کنید.

موفق باشید

kado.bazar

New member
ممنون من این کار رو کردم و درست بود :گل:
حذف تبلیغ بی مورد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

diana

کاربر ويژه
باسلام
من هم طریقه لینک کردن رو نمیدونم اگه ممکنه به این سوال من پاسخ بدید اگه بخوام دروبلاگم به سایت سازمان سنجش قسمت کلید اولیه سوالات ارشدلینک کنم چکارباید بکنم لطفا به طورکامل توضیح بدید

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
سلام به شما دوست عزیز

توی قسمت ارسال مطلب متن مورد نظرتون و بنویسین و انتخابش کنین بعد از اون شکلک کره زمین که توی شکل زیر مشخص کردم و بزنید

یه کادر براتون باز میشه که توی قسمتی که قرمز کردم لینک صفحه ای که میخواین باز بشه ( مثلا همون کلید سوالات) و میزارید و ثبت و میزنید

تمام

diana

کاربر ويژه
سلام رکساناجون من عضویک انجمن هستم می خوام یه لینک پاسخنامه ارشدکه درسایت سنجش قرارداره درست کنم، ولی نمیدونم قسمت آدرس اون چی بایدبنویسم اگه میشه بیشترراهنمایی ام کنیدکه درقسمت آدرس چطوروچی بنویسم. بیشتردرنوشتن آدرس مشکل دارم.

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
اجی گلم مثلا اگه بخوای لینک صفحه کلید سوالات ارشد و بزاری

توی صفحه جدا صفحه کلید سوالات ارشد و باز کن و بالای مرورگرت یه ادرس میاد اون ادرس و کپی کن و

همونجایی بزار که برات توی عکس نشون دادم

بالا