الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
پودر ژله آلوئهورا 100 گرم
آب جوش يک پیمانه
آب يخ یک پیمانه
آب تمشک یک پیمانه
شکر سه قاشق سوپخوری
ژلاتین یک و نیم قاشق چایخوری
تمشک و برگ لمون گرس برای تزیین به ميزان لازم
طرز تهیه
پودر ژله را در آبجوش حل کرده، سپس به آن نصف پیمانه آب سرد اضافه نموده و در قالب مسطحی که گنجایش چهار پیمانه آب را داشته باشد ميریزیم. قالب را در یخچال قرار داده تا ژله ببندد. در این فاصله ژلاتین را روی آب تمشک پاشیده، سپس روی بخار آب ژلاتین را حل کرده و به آن شکر و باقی آب سرد را اضافه و مخلوط ميکنیم تا شکر حل شود. ژله تمشک را روی ژله بسته شده آلوئهورا ریخته و مجددا در یخچال قرار ميدهيم تا بسته شود. پس از آن قالب را سه ثانیه در آب جوش قرار داده و ژله را برمیگردانیم. ميتوانیم ژله را به صورت اسلایس یا کامل با تمشک و برگ لمون گرس تزیین کرده و سرو کنیم.

آب جوش يک پیمانه
آب يخ یک پیمانه
آب تمشک یک پیمانه
شکر سه قاشق سوپخوری
ژلاتین یک و نیم قاشق چایخوری
تمشک و برگ لمون گرس برای تزیین به ميزان لازم
طرز تهیه
پودر ژله را در آبجوش حل کرده، سپس به آن نصف پیمانه آب سرد اضافه نموده و در قالب مسطحی که گنجایش چهار پیمانه آب را داشته باشد ميریزیم. قالب را در یخچال قرار داده تا ژله ببندد. در این فاصله ژلاتین را روی آب تمشک پاشیده، سپس روی بخار آب ژلاتین را حل کرده و به آن شکر و باقی آب سرد را اضافه و مخلوط ميکنیم تا شکر حل شود. ژله تمشک را روی ژله بسته شده آلوئهورا ریخته و مجددا در یخچال قرار ميدهيم تا بسته شود. پس از آن قالب را سه ثانیه در آب جوش قرار داده و ژله را برمیگردانیم. ميتوانیم ژله را به صورت اسلایس یا کامل با تمشک و برگ لمون گرس تزیین کرده و سرو کنیم.