mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
انار دانه شده، سیب خرد شده، توپ هندوانه موز (میوه های دلخواه)
ژله آلوئه ورا: 1 بسته
کرم وانیلی
طرز تهیه:
مرحله 1 - کرم وانیلی را (برای این دستور با قالبی با حجم 2 لیتر باید دو برابر کنید) طبق دستور :
طرز تهيه كرم وانيلى:
شير و آرد و شكر را مخلوط و خوب هم مى زنيم تا شكر حل شود. ظرف را روى شعله قرار داده و مرتب مواد را به هم زده تا مانند فرنى شود. اما كمى سفت تر از فرنى. شعله را خاموش و وانيل را با آن مخلوط مى كنيم و مى گذاريم خوب سرد شود.
درست کرده، در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
مرحله 2 - کرم را بهمان صورت که در قالب است به دلخواه خود به 4 یا 8 قسمت برش زده و برش ها را خارج کنید.
مرحله 3 - ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد یک لیوان آب سرد به آن افزوده و در در یخچال قرار دهید تا کمی غلیظ شده و روان نباشد.
مرحله 4 - میوه ها را داخل جاهای خالی قرار داده و ژله آلوئه ورا را به آرامی روی آنها بریزید (ابتدا 2 قاشق از ژله را یکی یکی روی همه میوه ها بدهید تا یکطرف پر نشود و به روی بقیه کرم سنگینی نکند، سپس همه را پر کنید) و در یخچال بگذارید تا ببندد.
مرحله 5 - کرم های برش خورده که از قالب خارج کردید را در یک کاسه ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا دوباره آب شود.
مرحله 6 - کرم آب شده و سرد شده را روی ژله بسته شده در قالب ریخته، در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد، سپس لبه های ژله را به کمک چاقو از قالب جدا کرده و قالب را یک لحظه در آب جوش گذاشته و در ظرف مورد نظر برگردانید.
مرحله 7 - ژله آماده شده را تا موقع سرو در یخچال قرار داده و سپس سرو نمائید.
آخرین ویرایش: