• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ژله 2 لایه و ژله رولتی

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
488206_453584808050390_1114635297_n.jpg

پودر ژله به رنگ و طعم دلخواه : 1 بسته
آب جوش : 1 لیوان
بستنی متناسب طعم ژله یا وانیلی : 1 لیوان

طرز تهیه :

ظرف مستطیلی را که میخواهیم ژله رو توش بریزیم چرب میکنیم
پودر ژله مورد نظر را با 1 لیوان آب جوش توی ظرف کاسه مانندی حل میکنیم میزاریم تاخوب حل بشه ( بیرون یخچال )
مداوم هم میزنیم تا زودتر حل شود . وقتی حل شد بستنی را کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .کاملا حل و یکدست که شد میریزیم توی سرو های مورد نظر
یا
تو سینی که از قبل چرب کرده بودیم و مدت 2 ساعت میزاریم توی یخچال تا ببنده
بعد از توی یخچال در میاریم و از طرف عرض مستطیل به سه قسمت تقسیم میکنیم . بعد شروع میکنیم به برش دادن
اگه چند تا طعم استفاده کنید میتونید چند لایه رنگی داشته باشید باید بزارین اولین لایه خنک شه و خوب ببنده توی یخچال بعد رنگ بعدی را روش بریزین

ژله رولتی

میتونین از مارشمالو هم استفاده کنید به روش زیر :

مواد لازم :
یک بسته ژله انار
نیم لیوان آب گرم
12 عدد مارشمارلو بزرگ ( پف پفی ساده بدون نارگیل )
نکته کلیدی : مارشملو نباید کاملا حل شود باید فقط پف کند تا ژله کاملا دو رنگ شود .

طرز تهیه :

نصف لیوان آب رو با یه بسته پودر ژله مخلوط میکنیم و به مدت 1.5 دقیقه تو مایکرو با قدرت بالا میزاریم بعد ظرف رو بیرون میاریم و خوب هم میزنیم . مارشمالو هارو توش میریزم و به مدت 1 دقیقه دوبارتا با قدرت بالا حرارت میدیم مارشمالوها شروع به ذوب شدن میکنن .با میکسر کاملا مواد رو میکس میکنیم و یه ظرف پیرکس مسطتیلی رو خیس کرده و ژله آماده شده رو توی ظرف خالی میکنیم .
مواد خامه ا ی روی ژله میان و خود ژله ته نشین میشه . همین باعث دو رنگ شدن ژله میشه .
به مدت 45 دقیقه تا یه ساعت توی بخچال میزاریم و بعد این مدت دور تا دور ژله رو با چاقویی که تو آب داغ گرمش کردیم میبریم و از یه طرف ظرف شروع به رول کردن ژله میکنیم . من برای تزیینش از شیره انار استفاده کردم. دستورو عکس : Saran

نکات :
مارشملو سفید رو از فروشگاه آنلاین هفت شنبه بازار میتونید تهیه کنید .

تکته مهم :
برای تهیه این ژله , ظرف رو قبلا با اسپری روغن که مطمئن ترینه چرب کنید . بعضی دوستان با آب خیس میکنند ولی نایلون انداختن درست نیست . من به متون انگلیسی و آلمانی اون رجوع کردم هیچ کجا انداختن نایلون توصیه نشده بود در حالیکه همه روی اسپری روغن اتفاق نظر داشتند . تمام سطوحی که با ژله تماس خواهد داشت باید چرب شده باشه .

قبل از اینکه به مارشملو بپردازید باید ابتدا ژله کاملا داخل آب حل بشه . بعد مارشملو رو ذوب کنید . سپس مارشملو اضافه میشه .

نکته کلیدی اینجاست : مارشملو تا حدی باید ذوب بشه که شروع به پف کردن کنه و بالا بیاد .

دقت کنید : " نباید مارشملو ها کاملا حل بشن . اگر زیاد حرارت داده بشن دیگه لایه دو رنگی تشکیل نمیشودl.

بالا