• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ژوزف مورفی

rahnama

پدر ایران انجمن
دکتر ژوزف مورفی در سال 1898 در ایرلند به دنیا آمد و تحصیلات دبیرستانی و دانشگاهی خود را در کشور ایرلند و سپس انگلستان به پایان رسانید و آنگاه برای تکمیل معلومات به سیر و سیاحت در کشورهای مختلف جهان پرداخت و به شرق و غرب سفرها کرد و حتی برای فراگیری عرفان و مسائل معنوی راهی شرق و هندوستان شد و سالیانی چند را صرف آموختن ادیان و مذاهب کرد و در علوم طبیعی و فیزیک و شیمی و الهیات دکترا گرفت و به مرحله ای رسید که بگوید:
آدمی محصول تفکرات خویش است و تصورات و تخیلات شخص است که سرنوشت و تقدیر او را رقم می زند.

ژوزف مورفی در سال 1981 رخت به دیار باقی کشید و همانگونه که خود گفته بود: انسان با مرگ بیگانه است ولی در ساحتی دیگر کالبدی نو پیدا می کند و حیات نوینی را تجربه می نماید ، چرا که هر پایانی را آغازی است.
اگر به درستی از ظرفیت روحی و فکری خود استفاده کنیم و با این نیرو ارتباط برقرار کنیم شاهد اعجازهایی در زندگی خود خواهیم شد.

.

rahnama

پدر ایران انجمن
از جمله آثارژوزف مورفی :

کتاب قدرت فکر در دو جلد- کتاب کاربرد هوش و فکر- کتاب تقویت و تمرکز فکر

کتاب قدرت پول- کتاب غیرممکن ممکن است- کتاب روح و آرامش درون

کتاب عشق نیروی برتر- کتاب در مکتب عشق- کتاب نیروی تخیل مثبت

کتاب راهنمای سرنوشت- کتاب رمز توانگری و راز قدرت- کتاب هفت معجزه عشق

کتاب کجا می روی آسمان در خود توست .

.

rahnama

پدر ایران انجمن
لطفا لینک دانلود کتاب به کجا می روی آسمان در خود توست از جوزف مورفی را بگذارید
با تشکر

با سلام . به انجمن خوش آمدی . نفیسه :گل: متاسفانه دانلود این کتاب را پیدا نکردم یعنی خیلی از کتابخانه های مجازی را هم جستجو کردم. باز سئوال میکنم پیدا کردم خبر خواهم داد . موفقتر باشی

بالا