• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کادر اولیه بالا تنه - جلو و پشت

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
کادر اولیه بالا تنه - جلو و پشت

IMG_3873.jpg

طریقه رسم الگوی بالاتنه جلو

برای رسم الگوی بالاتنه جلو نیاز به اندازه های زیر می باشد :

دور باسن بزرگ تقسیم بر 4 + 2

دور سینه تقسیم بر 4+2

بلندی سینه

فاصله سینه تقسیم بر 2

قد جلو

کارور جلو تقسیم بر 2 + 2.5

قد پشت

کارور پشت تقسیم بر 2 + 0.5

سرشانه + 4

دور گردن تقسیم بر 6

برای رسم الگو توضیحات کامل بر روی تصویر داده شده .به اضافه اینکه برای بدست آوردن ساسون سرشانه آنرا اندازه گرفته و بر دو تقسیم می کنیم. و علامت می زنیم.برای رسم

ساسون بعد اندازه گرفتن مقدار اضافی را از دو طرف علامت و ساسون را رسم می کنیم . مثلا اگر اختلاف دو سانت باشد از هر طرف 1 سانت علامت زده و ساسون رسم می شود.

طریقه رسم الگوی بالاتنه پشت

بر روی الگو توضیحات کامل داده شده است.

در مورد ساسون سرشانه آن را اندازه گرفته بر 2 تقسیم می کنیم و علامت می زنیم.بعد از اندازه گیری مقدار اختلاف را به صورت ساسون رسم می کنیم. خط ساسون برابر 13 سانت و

باید متقارن باخط سرشانه رسم شود .قسمت اضافه شده در پشت به قد جلو همان اختلاف قد جلو و پشت است.این اختلاف را اگر بیشتر از 7 سانت بود ، 7 سانت در نظر می گیریم و

شخص در این صورت دارای پشتی خمیده و قوز می باشد که شامل ایرادات اندامی می شود که در بخش ایرادات اندامی توضیح داده خواهد شد.

IMG_3869.jpg
IMG_3871.jpg
IMG_3872.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mina67

کاربر ويژه
سلام ببخشید این اموزش خیاطی که توی این سایت هست اسم روشش چی هست

mina67

کاربر ويژه
ممنون میشم خواهری
من همون اول از این سایت خیاطی را یاد گرفتم یه لباس هم برای تمرین دوختم بد نشد ولی خوب ایراد داشت اگه میشه الگوی جدید قرار بدید :گل:
راستی فقط الگوی بالاتنه مشکل داره یا کلا این روش خیاطی مشکل داره مثلا دامن شلوار اینها چی

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
1- منظور از الگوی اولیه همان الگویی است که شخص با استفاده از وسایل کار و اندازه گیری دقیق توانسته تهیه کند و با شناختی که از مفهوم الگو و دوخت و اندامهای مختلف دارد بتواند لباسی مناسب و بدون اشکال بدوزد.
2- در مجموع مفهوم از الگوی اولیه بدین منظور می باشد که بتوان بعد از کشیدن الگو در روی پارچه قرینه آن را پیدا کرد .
3- وسایل تهیه الگو : میز برش-کاغذ برش-خط کش-مداد و مدادپاک کن-متر-گونیا-گونیای اشل-رولت-قیچی-سنجاق-دفتریادداشت-تراش-چسب .
4- ارتفاع میز برش از سطح زمین باید بین 100-90 سانت و عرض 100 سانت و طول آن دو متر باشد .
5- کاغذهایی که در رسم الگو مورد استفاده قرار می گیرند : کاغذ گراف و کاغذ روغنی (پوستی)
6- اولین و مهمترین نکته برای خانمی که تصمیم به فراگیری فن خیاطی دارد یادگرفتن طرز اندازه گیری صحیح است .
7- نام دیگر الگوی اولیه شالوده می باشد .
8- برای طرح الگوی اولیه آنچه مهم است اندازه گیری دقیق است که برای این کار ، نواری به عرض 2 سانت (کرسله) بدور کمر می بندیم .
9- خانم هایی که دارای شکم بزرگ هستند برای اندازه گیری باسن بزرگ متر را در قسمت جلو از روی ناف عبور داده و در پشت روی برجستگی باسن را اندازه می گیریم .
10- برای پیدا کردن قد دامن در خانم هایی که دراری شکم بزرگ هستند قد دامن را از زمین تا زیر زانو را اندازه گرفته یادداشت می کنیم و از سه قد اصلی (قد جلو تا زمین ، قد پشت تا زمین ، قد پهلو تا زمین) کم کرده تا قد دامن ما بدست آید .
11- برای اندازه گیری دور باسن کوچک محل استخوان لگن خاصره (قسمت بالای برجستگی باسن) را اندازه می گیریم .
12- برای کشیدن کادر الگوی دامن ابتدا 2/1 دور باسن را در افراد چاق +2 و در افراد لاغر +1 می کنیم .
13- برای پیدا کردن خط پهلو در قسمت پایین دامن ، قسمت جلو باید بزرگتر از قسمت پشت باشد . به این ترتیب که قسمت جلو 4/1 دور باسن +2 و قسمت پشت 4/1 دور باسن -2 است .
14- کنترل کمر : فاصله بین پنسها را روی الگوی جلو و پشت در خط کمر با هم جمع می زنیم اگر از 2/1 دور کمر بیشتر بود ، در قسمت پهلو نصف از جلو و نصف از پشت داخل شده و بعد دور باسن کوچک را به همین منوال کنترل می کنیم بعد تقاط بدست آمده را به شکل هلال به خط باسن بزرگ وصل می کنیم .

عقاب

Banned
سولام به خواهرای عزیز میبینوم اینجا جمع خیاط ها جمعه مو هم به خیاطی علاقه داروم :نیش: یه سوال داشتوم:24: بهم نخندیدا یه الگو خوب زیر شلواری یا همو تمون کوردی برام بذارین یا بفرستین موخوم خودوم بدوزوم :16:ممنون میشوم:احترام:

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام دوستان متذ میتراخانم گل:گل: گرلاوین هست لبلس توتن خیلی خوشگل وتمیز درمیاد ولی پروگیری ورفع عیب اندام زیاد داره:فکر:وبایدالگوکشی خیلی دقیق باشه:دوست:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام دوستان متذ میتراخانم گل گرلاوین هست لبلس توتن خیلی خوشگل وتمیز درمیاد ولی پروگیری ورفع عیب اندام زیاد دارهوبایدالگوکشی خیلی دقیق باشه
عزیزم ما تو متد گرلاوین تو الگو کشی برای اونایی که مشکل بر جستگی دارن رفع میکنیم اگه اینکارو بکنیم هیچوقت به مشکل بر نمیخوریم و دیگه تو پرو احتیاج به بر طرف کردن عیب ها نیست:گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام میتراجون:گل:چرادیگه ازاموزش خبری نیست:تعجب2:من خیلی به خیاطی علاقه دارم اگه بلدبودم عکس والگوی چندلباسی روکه دوختم برات میذاشتم تانظرت روبگی ولی حیف:ناراحت:بیان باکمک هم این بخشو متحول کنیم وروز به روز اموزشهای جدیدی بذاریم :خنده2:سایتی سرشار ازنشاط وهمدلی:شاد:چطوره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام میتراجون:گل:چرادیگه ازاموزش خبری نیست:تعجب2:من خیلی به خیاطی علاقه دارم اگه بلدبودم عکس والگوی چندلباسی روکه دوختم برات میذاشتم تانظرت روبگی ولی حیف:ناراحت:بیان باکمک هم این بخشو متحول کنیم وروز به روز اموزشهای جدیدی بذاریم :خنده2:سایتی سرشار ازنشاط وهمدلی:شاد:چطوره

سیما خانم عزیز، از این که علاقمند برای فعالیت و پیشرفت این بخش هستید خوشحالیم. :گل:
میتونید فعالیت خودتون رو شروع کنید و اگر مشکلی برای فعالیت داشتید سوالاتتون رو مطرح کنید.
آموزش قرار دادن فایل ها و تصاویر در سایت:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=30102&p=154267&viewfull=1#post154267

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام دیگه باید از دفترم برا آموزشها کمک بخوام:خنده1:

تصاویر در انجمن پیوست شد

mahsa1365

New member
سلام دوستان
من می خوام خیاطی کنم بخصوص برای لباس مجلسی
من خودم با متد گرلاوین کار میکردم و حالا میخوام با استفاده از کتاب های کار ودانش با متد متریک کار کنم و میدونم متد مولر خیلی سخته
میخوام بدونم برای لباس مجلسی کدوم روش خوبه البته بجز مولر ؟

... من یه جایی شنیدم که متریک توی همه کشورها منسوخ شده جز ایران میخواستم بدونم حقیقت داره ؟
:iranjoman:

حتما به من جواب بدید
ممنون میشم

بالا