• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاسترو: ابراهیم‌زاده با من صادق نبود

South Boy

متخصص بخش فوتبال
کاسترو: ابراهیم‌زاده با من صادق نبود

ذوب‌آهن یکی از بی‌حاشیه‌ترین تیم‌های لیگ است اما اعتراض به تعویض، مسئله‌ای است که در این تیم بارها و بارها دیده شده و تقریباً به یک اصل ثابت درآمده است.
محمدرضا خلعتبری، بازیکن ملی‌پوش ذوب‌آهن بازیکنی است که تعداد اعتراض‌هایش به تعویض در صدر بقیه بازیکنان قرار دارد. قاسم حدادی‌فر، بازیکن بسیار آرام و بی‌حاشیه سبزپوشان هم یک‌بار با اعتراض شدیدش بعد از تعویض سروصدا به پا کرد. در بازی ذوب‌آهن مقابل شهرداری نوبت ایگور کاسترو بود تا این روند را ادامه دهد. پس از این‌که در دقیقه ۳۰ بازی شاهین خیری از ترکیب تیمش اخراج شد ابراهیم‌زاده با ورود سیدمحمد حسینی، کاسترو را از بازی خارج کرد تا به نوعی نظم دفاعی تیمش را حفظ کند و در عین حال به نفوذهای این بازیکن امید داشته باشد تفکری که به خوبی جواب داد و ذوب‌آهن ۱۰ نفره را پیروز از بازی خارج کرد. کاسترو که از تعویضش در دقیقه ۴۰ بازی بسیار ناراحت بود بعد از خروج از زمین راهی رختکن شد تا اعتراضش را به تعویض نشان دهد.
کاسترو در مورد این قضیه گفت: «من یک بازیکن حرفه‌ای هستم و یک بازیکن حرفه‌ای حق ندارد به تعویضش اعتراض کند. من بعد از این‌که بازی تمام شد خودم به اشتباهم پی بردم و متوجه شدم که نباید این کار را انجام می‌دادم؛ به هر حال هر بازیکن تحت فشار بازی شاید کارهای غیرمنطقی انجام دهد.‍»
کاسترو به رغم این‌که از اعتراضش ابراز نارضایتی می‌کند اما همچنین اعتقاد دارد که تصمیم ابراهیم‌زاده در مورد تعویض او درست نبوده است: «من اگرچه اعتقاد دارم که اعتراضم درست نبود، اما باید بگویم که ابراهیم‌زاده با من صادق نبود. در این شرایط که ذوب‌آهن روزهای سختی را می‌گذراند و همه ما احتیاج به تمرکز داریم نمی‌خواهم چندان راجع به این مسئله توضیح دهم. بالاخره هر مربی اشتباه می‌کند و آقای ابراهیم‌زاده هم از این قضیه مستثنی نیست. من هم فعلاً به خاطر شرایط تیم سکوت می‌کنم و حرفی نمی‌زنم.»
کاسترو در مورد بازی مقابل شهرداری و برد ذوب‌آهن به رغم ۱۰ نفره شدن ادامه داد: «خیلی خوشحالم که با همه مشکلات توانستیم شهرداری را شکست دهیم ما به این سه امتیاز به شدت احتیاج داشتیم درست است که اختلاف امتیاز با سپاهان به ۵ امتیاز رسیده است اما جبران این ۵ امتیاز غیرممکن نیست. به نظر من شرایط این چهار هفته با شرایط کل لیگ تفاوت دارد و تیم‌ها غیرقابل پیش‌بینی‌ترین روزهایشان را می‌گذرانند.»
مهاجم ذوب‌آهن در پایان در مورد شرایط تیمش در لیگ قهرمانان آسیا تاکید کرد: «ما با پیروزی مقابل الریان نباید مغرور شویم؛ پیروزی مقابل الریان در بازی برگشت می‌تواند ما را به دور بعدی برساند.»

بالا