کاظمي: گاهي اوقات تقدير بر تدبير غلبه ميکند [h=2] سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: بازي خوبي را برابر پرسپوليس به نمايش گذاشتيم، اما گاهي اوقات تقدير بر تدبير غلبه ميکند. |
[TD]
فرهاد کاظمي اظهار کرد: بازيکنان تيمم تلاش خودشان را در بازي برابر پرسپوليس انجام دادند، اما نکتهاي که در اين ميان اهميت داشت، کسب سه امتياز بود که شکل نگرفت و بايد بگويم گاهي اوقات هرچه هم تدبير داشته باشي، تقدير بر آن غلبه ميکند. وي با بيان اينکه پرسپوليس تيم بزرگي است و بازي کردن برابر اين تيم سخت است، تصريح کرد: توپهايمان به گل تبديل نميشود، اما نکتهاي که اهميت دارد اين است که ذوبآهن در ليگ ميماند و با اينکه از نتايج راضي نيستم از عملکرد بازيکنان تيمم رضايت دارم. به گزارش فارس، سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن ادامه داد: ما براي بقا در ليگ برنامه و يک تفکر تيمي داريم و اميدوارم در دو بازي باقي مانده فعل و انفعالات به سود تيم ما رقم بخورد. کاظمي در پاسخ به اين سئوال که ابرقويينژاد از اعضاي هيئتمديره باشگاه ذوبآهن شرايط اين تيم را بحراني دانسته، افزود: من بحراني را در تيم نميبينم و شايد نظر وي اين بوده که تيم خوب نتيجه نگرفته که من هم اين حرف را قبول دارم، چراکه زماني که بد نتيجه گرفتهايم نميتوانم بگوييم خوب بودهايم. وي در مورد داوريهاي ليگ نيز اذعان داشت: در حدود 9 تا 10 بازي است که براي تيم ما پنالتي گرفته نشده، در حالي که کارشناسان داوري حدود هفت مورد پنالتي براي ذوبآهن تشخيص دادهاند که ميتوانست روي روند بهبود تيم ما بسيار تأثيرگذار باشد. |
ورزش3