• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاهش رتبه ی الکسا تو افزایش بازدید از سایت تاثیر داره؟؟؟؟؟

esmail3309

کاربر ويژه
سلام دوستان
می خواستم بدونم کاهش رتبه ی الکسا تو افزایش بازدید سایت تاثیر داره؟؟؟؟
آخه وقتی من سایتم رو تاسیس کردم رتبش 20 ملیون بود بازدید روزانه هم بیشتر از 50 تا نمی شد ولی حالا که رتبش شده 560 هزار و تو ایران 8 هزار بازدیدم روزانم به 50 تا نمی رسه .
تازه من هر روز چند تا مطلب میزارم و مطالبم چند برابر شده بازم بازدیدم اینقدر کمه !!!!!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لینک وبسایتتون همینی هست که در امضاتون قرار دادید؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سعی کنید مطالب رو عیناً از سایت های دیگر کپی نکنید و خودتون هم مطالبی بنویسید از جمله آموزش ها و... .
حداقل در صورت کپی برداری از سایت های دیگر ویرایش بخشی از مطلب و همچنین تغییر عنوان بسیار میتونه مناسب باشه. همچنین دو سه سطر ابتدایی هر مطلب بسیار مهم هست سعی کنید این دو سه سطر رو خودتون به صورت جمع بندی بنویسید.
این روزها به جهت اینکه در روزهای پایانی فصل تابستان هستیم کمی بازدیدهای کلی اینترنت ایران کمتر هست این موارد رو انجام بدید و انشالله طی یک یا دو ماه آینده نتیجه های خوبی حاصل خواهد شد.

esmail3309

کاربر ويژه
سعی کنید مطالب رو عیناً از سایت های دیگر کپی نکنید و خودتون هم مطالبی بنویسید از جمله آموزش ها و... .
حداقل در صورت کپی برداری از سایت های دیگر ویرایش بخشی از مطلب و همچنین تغییر عنوان بسیار میتونه مناسب باشه. همچنین دو سه سطر ابتدایی هر مطلب بسیار مهم هست سعی کنید این دو سه سطر رو خودتون به صورت جمع بندی بنویسید.
این روزها به جهت اینکه در روزهای پایانی فصل تابستان هستیم کمی بازدیدهای کلی اینترنت ایران کمتر هست این موارد رو انجام بدید و انشالله طی یک یا دو ماه آینده نتیجه های خوبی حاصل خواهد شد.
دوست خوبم من همه مطالب سایتمو خودم می نویسم و از هیچ سایتی کپی برداری نمی کنم مگر این که ویژگی های برنامه هارو عنوان ها هم همچنین

amin khan

مدیر انجمن
تبلیغی که تو فوتر سایت گذاشتید از سایت p30download که آنتی ویروس NOD32 پیام خطا میده اون لینک رو حذف کنید . البته چند جا دیگه هم لینک این سایت هست که باید حذف کنید
پرچسب هایی که انتخاب میکنید خیلی طولانی نباشن

در مورد سایت الکسا هم با توجه به تعداد آی پی های ایرانی که از سایت شما بازدید میکنند رتبه در ایران رو تایین میکنه و اغلب مواقعی که سایتی جدید (کمتر از یک ماه) شروع به فعالت میکنه در ابتدا کار رتبه بندی درستی ارائه نمیده.

بالا