• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاکا: انتظار نداشتم بازوبند را به من بدهند

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] هافبک برزيلي ميلان پس از آنکه در نخستين ديدار بازوبند کاپيتاني را به بازو بست اعلام کرد به هيچ وجه انتظار نداشته اين اتفاق بيفتد.

[TD="align: left"]
00945685.jpg
[/TD]

ريکاردو کاکا که به تازگي از رئال مادريد به ميلان بازگشته است در ديدار دوستانه ميلان با چياسو سوييس که به برتري چهار بر صفر روسونري انجاميد، بازوبند کاپيتاني را به دست بست.

به گزارش فارس، کاکا از مارکو آمليا، دروازه‌بان ميلان به خاطر سپردن بازوبند به او تشکر کرد. او 45 دقيقه در ترکيب دياوولو حضور پيدا کرد و از اينکه بازوبند به او داده شده تعجب کرده است.

«اين چند روز براي من فوق العاده بوده است. از اينکه بازوبند کاپيتاني در ديدار دوستانه به من داده شد يکه خوردم. به شدت تعجب کرده بودم زيرا به هيچ وجه انتظارش را نداشتم. از آمليا به خاطر اينکه بازوبند را به من داده بود تشکر کردم. اين اتفاق‌ها هم براي من و هم براي ميلان عالي هستند.»

amin khan

مدیر انجمن
این موضوع رو با موضوع پارسال بازوبند کاپیتانی استقلال مقایسه کنیم میفهمیم که چرا فوتبال ما چند سال داره عقب گرد میکنه

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
فوتبال در اروپا به غیر از تکنیک قواعد زیاد دیگری را هم اموزش میدد
همین حرکت این بازیکنان بزرگ که باعث میشد فوتبال اروپا در بهترین نقطه جهان باشد
اما ایران هر چه تجربه بالا میرد مسیر بازیکنان برعکس رو به پائیین میشد ...

بالا