mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
•فیله مرغ - چهار عدد
•فیله گوشت - چهار عدد
•فیله مرغ - چهار عدد
•فیله گوشت - چهار عدد
•فلفلدلمهای - یک عدد
•آبلیمو - دو قاشق غذاخوری
•پیاز - یک عدد
•سس مایونز - یک قاشق غذاخوری
•زعفران و زردچوبه - به میزان لازم
•نمک و فلفل - به میزان لازم
•
طرز تهیه
فیله مرغ و گوشت را به مدت سه ساعت در مخلوط زعفران، زردچوبه، سس مایونز، نمک، فلفل، آبلیمو و پیاز خوابانده سپس دو سر فیله مرغ را از سیخ رد کرده به گونهای که حالت حلزونی به خود بگیرد. فیله گوشت را نیز به همین صورت درمیآوریم و مجددا فیله مرغ را به سیخ میکشیم وسط هر تیکه فلفل دلمه ای میگذاریم.
•آبلیمو - دو قاشق غذاخوری
•پیاز - یک عدد
•سس مایونز - یک قاشق غذاخوری
•زعفران و زردچوبه - به میزان لازم
•نمک و فلفل - به میزان لازم
•
طرز تهیه
فیله مرغ و گوشت را به مدت سه ساعت در مخلوط زعفران، زردچوبه، سس مایونز، نمک، فلفل، آبلیمو و پیاز خوابانده سپس دو سر فیله مرغ را از سیخ رد کرده به گونهای که حالت حلزونی به خود بگیرد. فیله گوشت را نیز به همین صورت درمیآوریم و مجددا فیله مرغ را به سیخ میکشیم وسط هر تیکه فلفل دلمه ای میگذاریم.
:گل: