• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کتلت ذرت با پیازچه

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم
گوشت چرخ‌كرده 250گرم
ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت 200 گرم
گشنيز ساطوري‌شده 150 گرم
پيازچه ساطوري شده 100 گرم
آرد نان يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخم‌مرغ دو عدد
ax484170.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]کتلت ذرت با پیازچه
طرز تهيه
گوشت چرخ‌كرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و آرد نان خوب مخلوط مي‌كنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم، گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه مي‌ريزيم (حرارت را متوسط مي‌كنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد مي‌توانيم كتلت را سرو كنيم
 

پانته آ

متخصص بخش
[h=3]کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه طرز تهیه
[h=3]کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
[h=3]آشپزی آکا برای 4 نفر : گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم
گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک

[h=3]تخم مرغ: 1 عدد
نمک: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک
[h=2]کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

کتلت و شامی - کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه طرز تهیه
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و
[h=3]تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه [h=3]کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم. نکته: سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار
[h=3]کتلت ها می گذاریم. شکل [h=3]کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.
 
بالا