مواد لازم
گوشت چرخكرده 250گرم
ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت 200 گرم
گشنيز ساطوريشده 150 گرم
پيازچه ساطوري شده 100 گرم
آرد نان يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخممرغ دو عدد
گوشت چرخكرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و آرد نان خوب مخلوط ميكنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم، گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه ميريزيم (حرارت را متوسط ميكنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد ميتوانيم كتلت را سرو كنيم
گوشت چرخكرده 250گرم
ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت 200 گرم
گشنيز ساطوريشده 150 گرم
پيازچه ساطوري شده 100 گرم
آرد نان يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخممرغ دو عدد

[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]کتلت ذرت با پیازچه
طرز تهيهگوشت چرخكرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و آرد نان خوب مخلوط ميكنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم، گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه ميريزيم (حرارت را متوسط ميكنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد ميتوانيم كتلت را سرو كنيم