• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کرانچار: جباري به اعتماد ما پاسخ نداد

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: مجتبي جباري به اعتماد ما پاسخ نداد و من با تجربه‌اي که دارم اجازه ضربه خوردن سپاهان از حاشيه‌سازي جباري را نمي‌دهم.

[TD="align: left"]
00945398.jpg
[/TD]

زلاتکو کرانچار شامگاه پنجشنبه در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل صباي قم در گفت‌وگو با خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي با اشاره به روند بازي‌هاي تيم سپاهان در هفته‌هاي گذشته اظهار کرد: اگر بخواهيم دقيق نگاه کنيم، ما در سه بازي گذشته نتيجه خوبي کسب نکرده‌ايم زيرا در کل تنها 3 امتياز به دست آورده‌ايم اما با اين حال من از بازيکنان چنين انتظاري را نداشتم و مسئوليت همه اين نتايج با من است زيرا به توانايي بعضي از بازيکنان اعتماد زيادي کردم.

به نقل از تسنيم، وي با اشاره به باخت‌هاي اخير سپاهان تصريح کرد: البته شايد اين باخت هاي اخير به نفع تيم باشد زيرا تاثرات زيادي را در ضمير ناخودآگاه بازيکنان گذاشته و در آنها انگيزه زيادي براي پيروزي در بازي جمعه به وجود آورده و اميدوار هستم به واسطه اين اتفاق نتيجه خوبي را در بازي فردا کسب کنيم.

سرمربي سپاهان پيرامون تدبيرهايي که براي بازي با صباي قم انديشيده تصريح کرد: اولين کار اين بوده که خودمان را آناليز کرده‌ايم و اشتباهاتي که بازيکنان در سه بازي گذشته انجام داده‌اند را مورد بررسي قرار داده‌ايم و مطمئنم که بازيکنان کيفيت و توانايي لازم را دارا هستند و در بازي فردا ضعفي نخواهند داشت.

وي در پاسخ به سئوالي پيرامون نقاط ضعف تيمش در خطوط هافبک و حمله افزود: خيلي خوب است که شما نيز اين ضعف را متوجه شده‌ايد و البته ما از هافبک‌هاي مياني مي‌خواهيم که به خط حمله اضافه شوند، اما سريع به پست خود و دفاع برگردند، اما بازيکنان با تاخير اين کار را انجام داده و با اين تاخير تيم ما به مشکل بر مي‌خورد.

کرانچار تصريح کرد: البته فکر مي‌کنم بعد از آناليز بازي فجر و نشان دادن اشتباهات بازيکنان و دادن موقعيت هاي تک به تک به بازيکنان حريف به آنها، در بازي فردا ديگر شاهد اين اشتباهات نباشيم.

وي در مورد اينکه چرا تغييري در سيستم تيم سپاهان ايجاد نمي‌شود، گفت: ‌من در سيستم بازي بازيکنان تغيير ايجاد مي کنم، همان طور که بازي هاي قبلي سيستم 4-4-2 به 4-4-3 تغيير پيدا کرده است، اما در مقابل اين تغييرات سر مربيان تيم هاي حريف نيز براي آن که جلوي ما را بگيرند، تمهيداتي خواهند انديشيد.

سرمربي سپاهان در مورد دليل عدم استفاده از يعقوب کريمي در ترکيب سپاهان بيان کرد: کريمي به خاطر شکستگي دنده در فصل گذشته و عدم آمادگي جسمي هنوز به آمادگي کامل نرسيده است، اما من از عملکرد آن در زمين راضي هستم و هر گاه که بتواند در سيستم جديد بازي کند، حتي ممکن است به پاپي نيز اوليت داده شود و حتي اين بازيکن مي توانند در کنار هم نيز بازي کنند.

وي در پاسخ به سئوالي پيرامون دليل کنار گذاشته شدن جباري از تيم سپاهان گفت: از طرف کادر فني اعتماد بزرگي به جباري شد، اما اين بازيکن نتوانست به اعتمادي که به او شده بود را به خوبي جبران کند و با اظهارات مستقيم و غير مستقيم خود گفته است که از حضور در سپاهان بزرگ ناراضي است، در صورتي که ما به او کمک کرديم که با بازي در جو اصفهان کنار بيايد، اما در حال حاضر اين بازيکن در تيم حضور ندارد و به آن استراحت داده‌ام تا بتوانم در مورد همه موارد و شرايط اين بازيکن خوب فکر کنم.

کرانچار افزود: ما در تيم بازيکن صد در صد و شش دانگ مي خواهيم، اما جباري با اظهارات علني و غير علني خود در رسانه ها گفته است که در کنار اين رنگ زرد نيست بنابراين من با تجربه‌اي که دارم، اجازه نمي‌دهم که او با جوي که در تيم ايجاد مي کند به تيم خدشه‌اي وارد کند.

وي در مورد اظهارات حسين چرخابي، کارشناس فوتبال اصفهان که گفته بود مشکل تيم سپاهان و نتيجه نگرفتن آن به سيستم 4-4-2 بازي کردن اين تيم مربوط است، تصريح کرد: من آقاي چرخابي را نمي‌شناسم و نمي‌دانم که چه جايگاهي در فوتبال ايران دارند، اما وقتي نتايج تيمي ضعيف باشد، همه اظهارات مي تواند درست باشد.

سرمربي سپاهان در مورد عملکرد حاج صفي و حمودي و بازگشت دير آنها به پست خود گفت: قبول دارم که اين دو بازيکن دير به پست خود بر مي گردند و آن هابايد بيشتر در پست خودشان باشند و نه در خط حمله و بايد در 65 درصد مواقع در پست خود باشند و اگر فرصتي پيش آمد به پست ديگر و به جلو بروند.

وي اضافه کرد: من بابت شکست‌هاي اخير سپاهان از همه هواداران معذرت‌خواهي مي‌کنم و به آنها مي‌گويم که من نيز غمگين و ناراحت هستم چون انتظار نداشتم که اين نتايج را به خصوص در بازي با فجر کسب کنيم، اما چيزي که به من دلگرمي مي دهد اين است که بازيکنان دچار تزلزل نشده و روحيه خود را از دست نداده‌اند.

بالا