khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: ما امروز با ارائه يک بازي برتر توانستيم هر سه امتياز اين بازي را از آن خود کنيم. |
[TD="align: left"]

زلاتکو کرانچار در نشست خبري پس از بازي تيمهاي سپاهان و ذوب آهن اظهار کرد: ميدانستيم که يک بازي سخت را پيش رو داريم اما ما امروز يک بازي خيلي باکيفيتتر نسبت به ذوب آهن انجام داديم و سزاوارانه پيروز ميدان شديم اما از چيزي که راضي نيستم اين است که ما فرصتهاي زيادي براي گلزني ايجاد ميکنيم اما ضربات آخر را بازيکنان ما بد ميزنند و فرصتسوزيهاي بسياري داريم و بايد اين فرصتسوزيها اصلاح شود. به گزارش ايسنا، وي افزود: از نظر سازماندهي تيمي ما بسيار خوب عمل کرديم و ابتکار عمل را در دست داشتيم. سپاهان توانست يک بازي زيبا را انجام دهد و فرصتهايي که ذوب آهن ايجاد ميکرد به خاطر اشتباههاي تيم ما بود. البته بازيهاي شهرآورد گاهي ساکن ميشود اما انتظار ميرفت که ذوب آهن به عنوان ميزبان خيلي بهتر بازي کند و ما حتي ميتوانستيم 4 گل به اين تيم بزنيم. کرانچار تصريح کرد: ما نيمه نخست شانس کمتري داشتيم و در نيمه دوم فرصتهاي بهتري را خلق کرديم و 10 دقيقه آخر سعي کرديم سازماندهي ما رو به جلو باشيم. ما از بازي با استقلال اهواز 1 – 3 – 2 – 4 بازي ميکنيم و اين به خاطر اين است که حاج صفي ميتواند چند کار را با هم انجام دهد. وي در پاسخ به اين سوال که رييس کميته انضباطي اظهارات شما درباره تبديل شدن کارت قرمز ميثم حسيني به کارت زرد را نادرست عنوان کرده است، گفت: فقط ميتوانم بگويم که تبديل شدن کارت قرمز به کارت زرد از سوي کميته انضباطي ما در جهان فوتبال بيسابقه است و اين يکي از شاهکارهاي اين کميته است. فقط بايد ميثم حسيني را يک بازي محروم ميکردند و اين که کارتش را به زرد تبديل کردند اصلا کار صحيحي نيست و در جهان بيسابقه و خندهدار است. اگر واقعا کميته انضباطي نظرش اين است و اين را قانون ميداند، پس بايد براي تمام بازيکنان تيمها اجرا کند. اعتقاد دارم که اين گونه آرا بدنه داوري ايران را ضعيف ميکند. کرانچار در پاسخ به اين سوال خبرنگار ايسنا که از او پرسيد حسين پاپي در چند بازي فرصت سوزيهاي زيادي دارد پس چرا شما از او استفاده ميکنيد گفت: از لحاظ بازي از حسين پاپي راضي هستم چرا که حرکات او فرصتهاي زيادي را براي تيم ما ايجاد ميکند و در کنار زمين بسيار خوب کار ميکند و رفتار تاکتيکي او خوب است. فقط اين ايراد به او وارد است که خوب گل نميزند و فرصتهاي زيادي را از دست ميدهد که از اين لحاظ من از او ناراضي هستم. سرمربي تيم فوتبال سپاهان تصريح کرد: خط هافبک ما به خوبي بازي را کنترل ميکند و در چند بازي گذشته بهتر شده است. دستور تاکتيکي ما زدن گل دوم بود که در 10 دقيقه آخر ما افت کرديم و اين جا بازي ذوب آهن به چشم آمد. البته آنها خطر جدي ايجاد نکردند. کرانچار در پاسخ به سوال خبرنگاري که از او پرسيد آيا بهتر نيست شما درباره اظهار نظر ديگران که در چند هفته اخير عليه شما کردند نظر ندهيد گفت: من در يک مورد و آن هم در باره سخنان علي دايي موضعگيري کردم چرا که اصلا انتظار نداشتم برد به حق سپاهان را زير سوال ببرد. ما از نظر تاکتيکي بسيار سرتر از پرسپوليس بوديم و در هر شرايطي اين تيم را شکست ميداديم و درباره کميته انضباطي هم بايد عکسالعمل نشان ميدادم چرا که اعتقاد دارم بدنه داوري کشور تضعيف ميشود و مطمئن باشيد که من اصلا وارد حاشيه نميشوم. |