• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

>> کرسی پنجم با حضور Miss zahra <<

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TAHEREH

متخصص بخش
e35qpbko6fls9edjak.jpg
سلام:احترام:
با پنجمین کرسیِ آزاداندیشی درخدمتتون هستم.
مهمان این کرسی زهرا جان مدیرِ بخش تکنولوژی هستش:5:

خب اول سوالات برون انجمنی،حاضری؟ اهم:12:

-خودتو معرفی کن!(لطفا خلاصه و مفید)
من زهرا 19 ساله:8: از تبریز بزرگ:8: تبریزو بیشتر از هرجای دیگه دوس دارم:شاد: عاشق خونوادمم مخصوصا داداشم:بغل: این رنگو خیلی میدوستم:93: اگه کافی نیس بگید تا بگم بازم:giggle: خودمم عین این شکلکام>>
new-%285%29.gif
q9zzt9gmyegjp4yu8o.gif
:دی

-تا چه حد غم رو تحمل میکنی؟
کلا روزا ادم شادو سرزنده ایم:نیش: بیخیال غمو غصه:شاد: ولی شبا ناراحت باشم آهنگ گوش میکنم:79:
-شکست چه جوریاست؟(از هر نوعش)
خب نمیدونم:34:
بستگی داره تو چی شکست بخوری:سوت:
نمیدونم :17: خداروشکر یادم نمیاد تجربه کرده باشم
%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DA%A9%DA%A9.gif

-سرنوشت به آدما ظلم می کنه یا آدما به سرنوشتشون؟
:94:
خب سرنوشتو ماخودمون رقم میزنیم:17: بنظرم آدما به سرنوشتشون:81::نمیدونم:

- یکی از شعرای خودت که خیلی دوسش داری رو بگو!
تاحالا شعر نگفتم ولی شعرای زیادی هستن که خیلی دوسشون دارم
تو یادداشت کاربریم هم هست
http://www.iranjoman.com/usernote.php?u=29091&pp=10&page=7
-"سرم همیشه بالاست،چون بالاسرم خداست"...خدا بالا سرت هست؟چرا همه دانبالِ خدا توو اسمونا میگردن؟
بالا سرم؟؟؟؟:94: اره هست:17:
چون فک میکنن خدا آسمونه:47: من خودم هروقت کار بدی بکنم:34: آسمونو نگا نمیکنم:122:

حالا سوالات انجمنی:
به نظرت همه چیز تو انجمن همون طوری هست که باید باشه ؟
نه
مدیران و به خصوص کاربرا از بخشی که مدیریت می کنی راضی هستن؟
اصلا توجهی نمیکنن بنظرم:خنده2:
مدیران عزیز هم کم سر میزنن:بله:

کدوم بخش ها فعالیت خوبی دارند و کدوم ضعیف ترن؟
بخش هایی که سرگرم کننده ان:نیش: بیشتر طرفدار دارن:بله:
فوتبال و تکنولوژیو :سوت: بیشتر بخش های تخصصی اصلا طرفدار ندارن:52:

بیشتر به کدوم بخش انجمن سر میزنی؟

سعی میکنم به بیشتر بخش ها سر بزنم:گل: اما هرچی تو آخرین ارسال های انجمن باشه حتما سر میزنم اگه باشم:بله: اونم تا 100:نیش::هنگ:

کدوم بخش ها رو دوست داری و کدوم بخش ها رو نه؟با دلیل؟
بخش خودم
بخش ادبیات چون شعرو خیلی دوس دارم:8:
بخش گفتگو آزاد چون سرگرمی داره دیگه:نیش:
راهی تا خدا:بغل: میشه باخدا حرف زد:17:
خانه و خانواده چون جذابن:100:
گالری:93: چون عکسای خوشگلی گذاشتم:سوت::خنده2:
بخش تلفن همراه:گل:
بخش پززززشکی رو هم میدوستم:شاد: چون پیشگیری میکنیم:خنده2:
چقدم من بخش دوس دارم:98:
بعضیاشونم یادم نیستن:سوت:
اها موسیقی روهم دوس دارم:فرار:

اصن میشه بگی انجمن چیه؟
همینی که میبینی:نیش:
برای هر یک از توصیف های زیر یک مدیر و یک کاربر رو انتخاب کن:
فعال و پر تلاش: خودم دیگه:خنده2: بیشتر دوستان:چشمک::دوست:
کم فعالیت : همه ی همکار سابق ها:خنده2: شوخی کردم:چشمک: نمیدونم
بد اخلاق: ادمین و پلنگ و امین خان
مهربون و دلسوز: خب بیشتر دوستان مهربونن:بله: خیلیاشون الان نیستن:گل:
مدیریت برازند شه: خیلیا
شوخ و خوشحال: داداشم امید:شاد:
دلتنگشم : نفس و مهدیه و دیانا:گل:
چرا بخش تکنولوژی رو برای فعالیت و مدیریت انتخاب کردی؟
چون دوسش دارم:8:
:شاد:تکنولـــــــــــــوژی:شاد:
تنها چیزی که وقتی میشنوم شگفت زده میشم:8: اووووه خیلی دوس دارم فناوری پیشرفته ای اختراع شه:8:

زیر مجموعه ای هست که دلت بخواد به بخش تکنولوژی اضافه بشه؟
اره:122:
یه بخشی برا تصاویرش:ایده: مخصوص اون تاپیک هایی که عکسن فقط:8: چنین تاپیک هایی زیاد نیستن براهمین ایجادش نکردیم:گل:

کِی اخبارتو میزنی اخه؟
اوه اوه:52:
هروقت خبر داشته باشم:giggle:
:5:

ایران انجمن،یه انتقاد؟یه پیشنهاد؟یه تمجید؟
اوایل که اومدن خیلی جذاب بود برام:8: اولین انجمنی بود که توش عضو بودم :هی روزگار: :نیش:
ولی الان جذابیتی نداره
ولی خداروشکر دوستای خوبی پیدا کردم:13:
و خداروشکر مریم خانوم هستن:8:
همین

حرف اخر؟
هیچی
به امید سرافرازی همه
از مریم جون تشکر میکنم همیشه کمک حالم بوده
thx%20%281%29%20%281%29.gif
کلی زحمتشون دادم:52::احترام::گل:
الان چه حس بزرگ بودن میکنم:نیش:
new-%285%29.gif

مهمون بعدی رو انتخاب کن.
الهه خورشید

ممنونم از همراهیتون:5:
و تشکر از زهرا جان بابت پاسخگوییش:8:
خدانگهدار:بای:

آخرین ویرایش:

mortti

کاربر ويژه
سلام به همگی...شبتون به خیر
ممنون از زهرا خانم بابت شرکت در این کرسی و طاهره خانم که زحمت این کرسی رو کشیدن:گل:

میخواستم یه چیزی رو مطرح کنم ...دوستان از این طرف و اونطرف هی پیغام میدن که کرسی شبیه صندلی داغ شده و هی این انتقاد رو وارد میکنن اما کسی هیچ پیشنهاد یا نظری رو مستقیم تو تاپیکا نمیده که خوب اگه واقعا اینطوره پس چیکار کنیم پیشنهاد شما چیه؟...خودم به شخصه کمی این انتقادات رو قبول دارم واسه همین یه بخش جدید به سوالات اضافه کردیم که قرار بود از این کرسی به بعد قرارش بدیم که متاسفانه در این کرسی نشد که در ادامه علت شو میگم.
قبلا هم گفتم کرسی یه پست هستش و یه صندلی داغ میتونه بیست صفحه بشه این هم باعث جذاب شدن کرسی میشه هم کار رو سخت میکنه پس پیشنهادات و نظرات شما میتونه خیلی ما رو کمک کنه...برا همین کار هم اگه مشکلی پیش نیاد قراره یه مسابقه برگزار کنیم و کسانی که دوست دارند دواطلب بشن و کرسی بعدی رو یکی از کاربران برگزار کنه که این مسابقه جایزه هم داره:سوت:...بزودی اطلاع رسانی میشه
:احترام:

و اما اون بخشی که قرار بود اضافه بشه "موضوع روز" بود که از این کرسی به بعد قراره یه موضوع روز جامعه حالا سیاسی، ورزشی، اجتماعی ،فرهنگی و... انتخاب میشه و چند تا سوال از مهمان کرسی پرسیده میشه...این کرسی یه موضوع سیاسی داشت که متاسفانه زهرا خانم جواب ندادند...البته آذری های عزیزمون و الخصوص تبریزی های عزیزمون همه شون سیاستمدارند اما زهرا خانم فک کنم کمی هول کردند :نیش2:و این شد که این بخش گذاشته نشد که در زیر میزارمش:

موضوع روز: رابطه با ایالات متحده امریکا؟

z9aqgkn5sb3pk939z8mt.jpg

1-اول بگو ببینم نظرت شخصی خودت چیه؟بله یا خیر؟اگه بله چرا اگه خیر چرا؟

2-به نظرت بدون بسته شدن پرونده هسته‌ای در شورای امنیت سازمان ملل، باز گرداندن پول‌های بلوکه شده ایران در آمریکا، لغو کلیه تحریم‌های ظالمانه اعمال شده علیه ایران، مذاکره با آمریکا، خوش بینی ساده‌لوحانه نیست؟

3-نظرت راجع به این طرح چیه؟

4dtk78q6jj107o1v8x5n.jpg

4-اگه حوصله نداری نمی خواد همه شو بخونی اگه تونستی فقط بشمارش!؟

حوزه اقتصادی:

این حوزه جزء مهم‌ترین حوزه‌های مورد مناقشه است و از ابتدای سال 59 شروع گردیده و کماکان ادامه دارد. نمونه‌های بی‌شماری از رفتارهای خصمانه در این حوزه از سوی آمریکا قابل احصا است:

1- ممانعت از دستیابی ایران به تکنولوژی‌های پیشرفته به ویژه در بخش‌های هسته‌ای-شیمیایی-فضایی و الکترونیک

2- اعمال مجازات‌های سنگین علیه سرمایه‌گذاری موسسات، شرکت‌ها، افراد حقوقی و حقیقی آمریکایی در صنایع نفت و گاز و صنایع مرتبط با انرژی در ایران

3- جلوگیری از اعطای وام به ایران توسط موسسات مالی جهانی نظیر صندوق بین الملل پول ،بانک جهانی ....

4- مسدود کردن حساب‌های بانکی ایران در بانک‌های آمریکایی در داخل و خارج آمریکا

5- تحریم خرید نفت و هرگونه معامله مالی و پولی با ایران

6- ممنوع کردن انتقال اعتبارات و مبادله ارز با ایران

7- اعمال مجازات‌های سنگین علیه شرکت‌ها و موسسات غیرآمریکایی که به ارتقای توان ایران برای توسعه منابع نفت و گاز کمک کنند

8- تحریم بانک مرکزی ایران

9- اعمال فشار به سایر کشورها برای لغو قراردادهایشان با ایران

10- تحریم صنعت کشتی‌رانی و حمل و نقل دریایی ایران.

حوزه سیاسی- امنیتی

این حوزه هم از پرچالش‌ترین حوزه‌های برخورد دو طرف تلقی می‌شود که گوشه‌ای از این عملکرد را می‌توان به شرح ذیل برشمارد:

1- قرار دادن لیبرالیسم و ملی‌گرایی در مقابل اسلام و انقلاب و حمایت از لیبرال‌ها و ملی‌گراها بلافاصله پس از پیروزی انقلاب

2- تجاوز نظامی به خاک ایران در اردیبهشت 1359( واقعه طبس )

3- طراحی و سازماندهی کودتای نوژه در تیر ماه 1359

4- تحریک عراق به جنگ با ایران در شهریور 1359

5- به کار گیری"خط مشی مهار "containment policy علیه ایران

6- حمایت از تحرکات تجزیه‌طلبانه در کردستان، ترکمن صحرا، آذربایجان، خوزستان، سیستان و بلوچستان

7- ارایه کمک‌های وسیع مالی، تسلیحاتی، اطلاعاتی و مستشاری به عراق و مجهز ساختن آن به سلاح‌های شیمیایی و میکروبی در جنگ تحمیلی

8- ورود به جنگ تحمیلی با حمله به سکوهای نفتی، حمله به ناوگان دریایی و منهدم ساختن نیمی از توان دریایی ایران در اوج جنگ در سال 1366 و سرنگون کردن هواپیمای مسافربری ایران

9- اعمال فشار همه‌جانبه بر ایران برای پذیرش قطعنامه 598

10- اعمال"سیاست مهار دوگانه " علیه ایران در سال 1372

11- آمریکا همواره از سال 1368 تاکنون بانی قطعنامه‌هایی علیه وضعیت حقوق بشر در ایران در مجمع عمومی و کمیسیون حقوق بشر(شورای حقوق بشر)بوده است

12- تخریب روابط ایران با کشورهای همسایه از جمله ترکیه و آذربایجان، پاکستان و افغانستان...

13- فشار مستمر بر اتحادیه اروپا و ژاپن برای قطع روابط اقتصادی با ایران در سال 1375

14- مخالفت با هرگونه اقدام حفاظتی ج.ا.ا نظیر دستگیری اغتشاش‌گران، جاسوسان، عوامل ضدانقلاب، توقیف نشریات مخرب، محاکمه جاسوسان و اقدام‌کنندگان علیه امنیت ملی در بین سال‌های 1368 الی 1388

15- ایجاد هماهنگی و حمایت مالی فراوان از کلیه طیف‌های ضدانقلاب در داخل و خارج کشور

16- ایجاد هماهنگی‌های ویژه و پدید آوردن بخش مخصوص میان سازمان سیا، موساد، شین بث، اینتلیجنس سرویس و سرویس اطلاعاتی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به منظور مقابله جدی با خرید کالاها ی ویژه، اقدام استراتژیک توسط ج.ا.ا و همچنین تکنولوژی‌های دو منظوره

17- طرح فروپاشی ج.ا.ا به سبک فروپاشی شوروی

18- برنامه‌ریزی برای سوق دادن جامعه به سوی آنارشیسم و هرج و مرج مخصوصا در گلوگاه‌های انتخابات ایران

19- تحریم و ترور دانشمندان هسته‌ای ایران به وسیله ایادی رژیم‌صهیونیستی

20- تصویب ناعادلانه چهار قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل بر علیه ایران بر سر موضوع دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته‌ای

21- حمایت مادی و معنوی از سران فتنه‌گر و عوامل آنها در سال 1388

و ده‌ها مورد دیگر

حوزه تهاجم فرهنگی - روانی

تبیین این بخش که مقام معظم رهبری(مد) از همان ابتدای سال‌های رهبری از آن با عناوینی چون"تهاجم فرهنگی" شبیه خون فرهنگی"ناتوی فرهنگی"جنگ نرم" یاد کردند که همواره با هدف استحاله جوانان و ایجاد انحراف در افکار آنان صورت پذیرفته و می‌پذیرد. احصاء نمونه کوچکی از این سیاست‌های خصمانه،گذشته آمریکا را به خوبی روشن خواهد نمود.

1- تبلیغ مستمر و گسترده سکولاریسم و لائیسم

2- ترویج نظریه وجود قرائت‌های مختلف از اسلام

3- حمله مستمر به مبانی ارزشی و پایه‌های اعتقادی با حربه تحریف حقایق

4- اشاعه چهره‌ای غیرواقعی و خشن از اسلام( اسلام‌هراسی)

5- سازمان‌دهی حملات لجام گسیخته به باورهای ملی - مذهبی و ارزش‌های حیاتی فرهنگ ایران با تاسیس ده‌ها شبکه رادیویی، تلویزیونی، اینترنتی...

6- متهم ساختن اسلام و جمهوری اسلامی به ضدیت با حقوق بشر و نقض آزادی‌های مدنی

7- سو استفاده از نارسایی‌ها، معضلات و ضعف‌های مدیریتی و اجرایی برای حمله و هجوم به ماهیت اسلام و قوانین الهی

8- ایجاد روحیه یاس و ناامیدی در مردم، به ویژه در نسل جوان با ترویج و اشاعه غیرقابل اجرا بودن ارزش‌های والای الهی در جامعه

9- برنامه‌ریزی برای کم اهمیت جلوه دادن تهاجم فرهنگی و توهم خواندن آن با هدف کم کردن حساسیت‌ها نسبت به اهداف تهاجم فرهنگی

10- تاسیس و تقویت بخش‌های فارسی در رادیو و تلویزیون‌های اروپایی و آمریکایی و عربی

11- تصویب بودجه‌های میلیاردی در سنای آمریکا جهت ترویج فرهنگ غربی و آمریکایی با استفاده از ابزارهایی نظیر هالیوود و شبکه‌های اجتماعی

aty89tknnim389189wwn.jpg

5-حالا کدوم یکی از اینا رو می بخشی؟ یا فراموش میکنی؟

6-حالا که فعالیت هسته ای ایران به رسمیت شناخته شده فک میکنی اونا سر حرفشون میمونن یا مثه گذشته ها میزنن زیرش اخه تاریخمون پره از این بد قولی ها؟

mortti

کاربر ويژه
این موضوع روز بیشتر شبیه بازجوییه:نیش:

:نیش:نه شاید چون موضوعش سیاسی بود یکم ترسناک شد:نیش2: ولی خوب همیشه که این نیست موضوعات مختلفی انتخاب میشه:خجالت2:

دوستان همچنان منتظر نظرات سبز شما هستیم:احترام:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
البته آذری های عزیزمون و الخصوص تبریزی های عزیزمون همه شون سیاستمدارند اما زهرا خانم فک کنم کمی هول کردند:نیش2:
:نیش: پس مواظب خودتون باشید:سوت:
نه هول نکردم:گل:
این همه موارد که شما شمردی رو من واقعا اطلاعی نداشتم!! و جواب هم ندادم:احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا