mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم
آب 1/2 پيمانه
شكر 1/2 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
پودر ژلاتين 1/2 - 1 قاشق سوپخوري
آب طالبي 3 پيمانه
خامه 1 پيمانه
طرز تهيه
آب را با پودر ژلاتين مخلوط كرده روي بخار آب قرار
دهيد . تا ژلاتين در آب حل شود . شكر را با آب طالبي مخلوط كرده ، روي
حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر در آب طالبي حل شود . سپس محلول ژلاتين را
به آن اضافه نموده و ار زوي حرارت برداشته ، وانيل را به آن اضافه كرده ،
بگذاريد تا كمي خنك شود بعد با همزن برقي هم بزنيد . خامه را با همزن برقي
هم بزنيد تا جاي پره هاي همزن روي خامه باقي بماند سپس به مواد بالا اضافه
كنيد . مجدداَ با همزن برقي هم بزنيد، تا صاف و يكدست شود . سپس كرم را به مدت بيست و
چهار ساعت در يخچال بگذاريد ، وقتي كرم خودش را گرفت ظرف را يك لحظه در آب
گرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانيد.
شكر 1/2 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
پودر ژلاتين 1/2 - 1 قاشق سوپخوري
آب طالبي 3 پيمانه
خامه 1 پيمانه
طرز تهيه
آب را با پودر ژلاتين مخلوط كرده روي بخار آب قرار
دهيد . تا ژلاتين در آب حل شود . شكر را با آب طالبي مخلوط كرده ، روي
حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر در آب طالبي حل شود . سپس محلول ژلاتين را
به آن اضافه نموده و ار زوي حرارت برداشته ، وانيل را به آن اضافه كرده ،
بگذاريد تا كمي خنك شود بعد با همزن برقي هم بزنيد . خامه را با همزن برقي
هم بزنيد تا جاي پره هاي همزن روي خامه باقي بماند سپس به مواد بالا اضافه
كنيد . مجدداَ با همزن برقي هم بزنيد، تا صاف و يكدست شود . سپس كرم را به مدت بيست و
چهار ساعت در يخچال بگذاريد ، وقتي كرم خودش را گرفت ظرف را يك لحظه در آب
گرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانيد.
:گل: