کريمي: براي حضور در پليآف تلاش ميکنيم [h=2] سرمربي تيم فوتبال پيکان قبل از رويارويي با راهآهن گفت: براي حضور در پليآف تلاش ميکنيم. |
[TD="align: left"]
به گزارش فارس، فيروز کريمي در کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل راهآهن گفت: انشاءالله ما اين بازي را ميبريم از حريفمان شناخت داريم و پس از گذشت 26 هفته تمامي تيمها را ميشناسيم. الحمدالله مصدومي هم نداريم. کريمي که انتقاد بسيار زيادي از جلسات کنفرانس مطبوعاتي قبل از بازي دارد، عنوان کرد: مخالف برگزاري اين جلسات هستم و بارها اين موضوع را اعلام کردم. ميبينيم که با وسايل ورزشي و لباس تمرين اينجا حاضر شدم. هيچ مربي در اين کنفرانسها به دليل شرايط حساس بازيها نميگويد کدام بازيکن را دارد و کدام بازيکن را ندارد. چرا که هر کسي اين موضوع را اعلام کند فردا روي آن کار ميکنيم. به طور مثال اگر مدافع سرعتي در زمين قرار دهند بازيکني را ميگذاريم که او مناسب آن بازي باشد. اعتقاد دارم بايد اين مصاحبهها در زمان دو ساعت مانده به شروع بازي برگزار شود و اگر اين طور باشد ديگر مزاحم رسانهها هم نميشويم. چرا که آنها براي پوشش بازي به ورزشگاه ميآيند و اين مصاحبه هم پوشش ميدهند. به نظر من نشست خبري باعث معصيت شده چرا که به دليل شرايط حساس بازيها کسي نميگويد چه مصدوماني دارد و کدام بازيکنان به بازي نميرسند. وي در مورد اينکه علي دايي اعلام کرده فردا کدام بازيکن را در اختيار ندارد، اظهار داشت: شايد اين بازيکناني که ميگويند نميرسد فردا به بازي برسند. شايد آنها هم مصدوم باشند. اما مصدوميتشان تا فردا بهبود پيدا کند. به همين دليل است که ميگويم اين مصاحبهها چندان مفيد نيست. وي خاطرنشان کرد: به هر حال اينجا فقط بايد صحبتهاي خوبي در تيممان انجام دهيم و من هم اعلام ميکنم شرايط خوبي داشتيم و از زمين و فضا و هوا و صفا همه خوب بوده است. نميتوانيم مسائل مهم را بيان کنيم. و تنها بايد به فکر مسائل فرعي باشيم. يک جلسه تمريني مهممان را امروز از دست داديم. پيشنهاد ميکنم آقاي تاج که قواعد مديريتي فوتبال را بسيار خوب بلد است و افتخار همکاري با ايشان را در تيم سپاهان داشتهام فکر ديگري بکند چرا که اين جلسات کارمان را بسيار سخت کرده است. کريمي در مورد اينکه شايد برخي از سرمربيان برخلاف او از برگزاري اين جلسات راضي باشند، گفت: اين مسئله اصلا مهم نيست واينکه من ميگويم عين عدالت است! سرمربي پيکان در پاسخ به سؤالي در مورد اينکه سرانجام چه تصميمي براي زنيدپور به خاطر شادي بعد از گلش مقابل فولاد گرفته است، گفت: بعد از بازي هم شب مسابقه و هم فرداي بازي با حسين فرکي صحبت کردم و ايشان به من اطمينان داد، زنيدپور قصد بياحترامي به او را نداشته است. همچنين ميلاد خداي ناکرده قصد بياحترامي به باشگاه فولاد را هم نداشته است. او من را از اين مسئله مطمئن کرد. خودم صحنه را نديده بودم. ميلاد پيراهن را برداشته بود و اين طور که بازيکنان گفتهاند وقتي که قصد داشت به زمين برگردد بايد پيراهن را بيرون ميانداخته و نميخواست بياحترامي کند. به خاطر فرکي آن تصميم را گرفته است، اما وقتي خود ايشان اعلام کردند بيحرمتي صورت نگرفته به انجام جريمه بسنده کرديم. وي ادامه داد: حسين فرکي حتي از ما درخواست کرد که او را جريمه نکنيم به هر حال اعتقاد دارم نبايد حرمت باشگاهها شکسته شود مخصوصا آقاي فرکي که شخص بسيار خوبي هستند و سالها با او رفاقت داشتهام. کريمي در مورد اينکه در صورت سقوط پيکان به ليگ دست اول آيا کادر فني قبلي را مقصر ميداند، اظهار داشت: به اين سؤال هفته قبل هم جواب دادم چه تيم بماند و چه سکوت کند به همان ميزان که ما سهيم و مقصر هستيم کادر فني قبلي هم سهيم و مقصر است. موضوع واضح و مشخصي است. ابتدا که به پيکان آمده بودم بازيهاي قبلي اين فيلم را نگاه نکردهام، اما در اين مدت تمامي بازيهاي گذشته را ديدم و معتقدم در خيلي از مواقع پيکان با بدشانسي مواجه شده بود. کادر فني زحمت زيادي کشيدند. انشاءالله در ديدارهاي آينده با بدشناسي روبرو نشويم. وقتي من به پيکان آمدم يعني اعتقاد داشتم اين تيم ميتواند بماند و اگر فکر ميکردم بد بسته شده نبايد قبول ميکردم. وي در مورد اينکه با چند تيم رقابت تنگاتنگي براي نماندن دارم، گفت: به نظرم رقابت ما با دو سه تيم است و بايد قبول کنيم که فقط شانس پلي آف داريم. اگر بخواهيم با احساس و ساده لوحانه به موضوع نگاه کنيم، فقط ميتوانيم بگوييم شانس کسب سهميه آسيا را داريم. اگر از 7 بازي 21 امتياز بگيريم و يکي دو تا از بازيهايمان به مسائلي مثل سربازي برخي بازيکنان اعتراض کنيم و امتيازها را بازگردانيم شانس قهرمان شدن هم داريم. در اصل حقيقت چيزي ديگري است وقتي نگاهمان بايد دقيق باشد و بدانيم که فقط شانس براي پلي آف داريم. ميتوانيم موفق شويم. اعتقاد دارم بازي فردا 50 درصد حضور ما در پليآف مشخص ميشود. کريمي خاطرنشان کرد: از وقتي به پيکان آمدم تنها 10 جلسه تمريني مناسب توانستيم انجام دهيم بازيها بسيار فشرده است. و اين مسئله فرصت برگزاري تمرينات را از ما گرفته در هر حال مسئوليت تيم در اختيار من است و وقتي اين موضوع را قبول کردم بايد کارم را با قدرت جلو ببرم. در ديدار با آلومينيوم اگر گلمان را دقيقه 20 زده بوديم شايد نتيجه ديگري رقم ميخورد. خواست خدا بود در آن دقيقه به گل برسيم. در ديدار مقابل فولاد موقعيتهاي زيادي داشتيم و گلي دريافت کرديم که هر دو ميليارد سال يک بار اتفاق ميافتد. توپ درون محوطه 6 قدم و با فاصله دو متري در وسط دروازه با ضربه سر مهاجم حريف به گل تبديل شد. واقعا اتفاق عجيبي بود. بايد در ديدارهاي پاياني با تمام قدرت به ميدان برويم و اين مسابقات براي همه حکم مرگ و زندگي را دارد. فيروز کريمي که به شدت از برگزاري کنفرانسهاي مطبوعاتي قبل از بازي ناراحت است اعتراض خود را به بهمني عضو روابط عمومي سازمان ليگ اعلام کرد و از او خواست اين جلسات را برگزار نکنند. |
ورزش سه