• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کلانتري: سختي‌هاي کار در فجر را نمي‌بينم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]مربي جديد فجر شهيد سپاسي مي‌گويد فعلا به آينده‌ي کاري‌اش در اين تيم فکر نمي‌کند و تنها دغدغه‌اش خروج فجر از جدال است.

[TD="align: left"]
00034253.jpg
[/TD]

علي کلانتري ابتدا در مورد به عهده گرفتن مسووليت کادر فني تيم فجر شهيد سپاسي اظهار کرد: شما خبر داريد وضعيت فجر بخصوص در يک هفته‌ي گذشته چطور بود. آقا غلام استعفا داد و با استعفايش هم موافقت شد. در چنين شرايطي تيم بدون سرمربي بود و نياز به کمک داشت.

به گزارش ايسنا،وي ادامه داد: به‌جز مسوولان باشگاه، از طرف مسوولان استاني هم به من پيشنهاد دادند به فجر بيايم. هرچند تيم شهرداري ياسوج در ليگ دسته يک هم پيشنهاد همکاري داده بود اما اين تکليف به گردنم بود که به فجر کمک کنم. چون من در روزهاي خوش فجر حضور داشتم و نبايد در روزهاي سخت تنهايش مي‌گذاشتم.

کلانتري به عنوان مربي و با اين شرط که هرکس سرمربي شد در فجر بماند، به اين تيم آمده است. او در اين‌باره و در پاسخ به اين پرسش که آيا به عنوان مربي حرفه‌اي قبول مي‌کند دستيار مربي شود که از قبل از آمدنش خبر نداشته، مطرح کرد: فعلا به عنوان مربي کار مي‌کنم و بايد اين يک هفته بگذرد و ما بازي با راه آهن را انجام دهيم تا ببينيم مديريت باشگاه چه تصميمي مي‌گيرد. من به خاطر اين‌که تيم شهرم بدون مربي نماند به فجر آمدم و سختي‌هايش به چشم نمي‌آيد. با اين حال فعلا تمام تمرکزم روي بازي جمعه با راه آهن است و مي‌خواهيم با کسب نتيجه‌اي مناسب از بحران خارج شويم.

مربي فجر شهيد سپاسي در پاسخ به اين پرسش که آيا مي‌تواند در مدت زمان کوتاهي که در فجر بوده به فکر پيروزي باشد، تصريح کرد: تعدادي از بازيکنان تيم همان‌هايي هستند که با هم از ليگ يک به ليگ برتر صعود کرديم و از آنها شناخت دارم. ضمن اين‌که بازي‌هاي فجر را در هفته‌هاي گذشته ديده‌ام و در اين چند روز هم با بازيکنان ارتباط برقرار کردم. در رابطه با حريف هم بايد بگويم شکل بازي راه آهن و فجر شباهت زيادي به هم دارد. هر دو تيم از بازيکنان تکنيکي تشکيل شده که روي زمين فوتبال بازي مي‌کنند. شرايط جدول هم به حساسيت اين ديدار اضافه کرده و ما در زمين حريف بازي مي‌کنيم. با اين حال براي خروج از بحران بايد راه آهن را شکست دهيم.

به گزارش ايسنا، علي اصغر کلانتري در پايان درباره‌ي صحبت‌هايي که مبني بر بازگشت محمود ياوري به فجر مطرح مي‌شود، گفت: من هم حرف و حديث‌هايي را در همين حد و اندازه تنها در مطبوعات شنيده‌ام اما خودم وارد اين قضايا نمي‌شوم. از من خواسته‌اند کمک کنم و من هم به خاطر تيم شهرم آمدم. بقيه‌اش را مديرعامل و هيات مديره تصميم مي‌گيرند

بالا