• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کلیه و غذاهای مضر ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
بسیاری از افراد برای تهیه فوری غذا، از غذاهای کنسروی استفاده می کنند.

اما نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، ماده شیمیایی که از آن برای تولید جداره داخل قوطی کنسرو استفاده می شود می تواند به کلیه آسیب برساند و خطر بروز بیماری قلبی عروقی را نیز افزایش دهد.


برای تحقیق در این باره محققان نمونه ادرار ۶۶۷ فرد بین ۶ تا ۱۹سال را برای اندازه گیری میزان بیسفنول BPA)A ) که در جداره قوطی های کنسرو از آن استفاده می شود و میزان آلبومین آزمایش کردند.

بالا بودن میزان آلبومین در ادرار، نشانه ناراحتی کلیه است که اغلب زمینه ساز بیماری قلبی عروقی و بیماری مزمن کلیوی است.


محققان دریافتند که میزان بالای بیسفنول در ادرار با میزان بالای آلبومین مرتبط است. اما این ارتباط چگونه است؟

به طور طبیعی آلبومین در ادرار نشت نمی کند زیرا بافت های سالم کلیه آن را ف*ی*ل*ت*ر می کند. اما بررسی های انجام شده روی حیوانات نشان می دهد وجود بیسفنول باعث نشت آلبومین در ادرار می شود.

وجود آلبومین در ادرار با بیماری قلبی عروقی نیز ارتباط دارد و خطر بروز سکته، دیابت و بیماری آلزایمر را افزایش می دهد.

اگرچه رژیم غذایی ناسالم و نداشتن فعالیت جسمی عامل خطر چاقی مفرط و بیماری قلبی عروقی است اما ماده شیمیایی موجود در محیط نیز در این امر نقش دارد.

برای پیشگیری از این مشکلات از مصرف غذاهای کنسروی بپرهیزید.


:گل:
 
آخرین ویرایش:

دل آرام

کاربر ويژه
خطرات مصرف نوشابه

آریا جنابی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری گفت: نوشابه های گازدار به دلیل این که مقادیر بالایی قند و اسید فسفریک دارند برای کلیه مضرند.

1365076939121.jpg

آریا جنابی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری گفت: نوشابه های گازدار به دلیل این که مقادیر بالایی قند و اسید فسفریک دارند برای کلیه مضرند.

وی افزود: هر چه نوشابه تیره تر باشند قند بیشتری دارد قند نوشابه به دلیل این که بیشتر از حد معمول هستند فرد را مستعد بیماری دیابت می کند که یک بیماری بسیار خطرناک برای عملکرد کلیه ها می باشد.

وی تصریح کرد: نوشابه ها همچنین نمک زیادی دارند که باعث بیماری فشار خون می شوند که از دیگر بیماری های خطرناک برای کلیه می باشد.

وی خاطر نشان کرد: نوشابه ها به دلیل دارا بودن قند زیاد، اسید فسفریک و مخصوصاً نمک برای افرادی که شانس ابتلا به سنگ کلیه در آن ها بالاست، خطرناکند

 

shakira

متخصص بخش پزشکی
تاپیک دوم از بخش تغذیه، به بخش کلیه و مجاری ادرار انتقال داده شد.:احترام:

دوتاپیک فوق، به دلیل موضوع مشترک ( غذاهای مضر برای کلیه)، ادغام گردیدند.:احترام:

:گل:
 
بالا