• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کمکم کنید بدهکارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mmzhr

Banned
سلام یه هموطن به من کمک کنه
به خاطر خدا کمکم کنید
آبروم در خطره
یک میلیون و ششصد بدهی دارم
اطلاعات شخصی حذف شد .

gorg nama

متخصص بخش
سلام یه هموطن به من کمک کنه
به خاطر خدا کمکم کنید
آبروم در خطره
یک میلیون و ششصد بدهی دارم
اطلاعات شخصی حذف شد.

خیلی بیچشمو رویی گدایی تو سایت ها والا ماکه ندیده بودیم یعنی انقدر بد بختی که کسی نیست ازش بگیری اومدی اینجا میگی این یکی ها جنبه دارن من ندارم الان شمارتو بدم به نیرو انتظامی و حتی شماره حسابتو تا حالتو بگیرن کثافت وطن فروش این کارارو میکنین که فرهنگ عقب میمونه الانم شمار حساب و شماره گوشیتو میدم نیرو انتظامی حالتو که گرفتن بهت میگم

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آقای گرگ شما خون آلوده ی خودتو کثیف نکن...:نیش:

آقای مظاهری شما باید راه دیگه ای انتخاب کنین..این راهش نیس..!!!

0mid

متخصص بخش ورزشی
اسم تاپیک رو باید عوض کرد گذاشت شیوه های نوین گدایی !!!!! :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
بعضی وقتها فشار زندگی به حدی به انسان فشار می آورد که نمی داند به چه کسی پناه ببرد. متاسفانه دنیای مجازی این مشکلات را نمی شناسد . شناخت چنین عزیزی که به ما پناه آورده بسیار ساده است. کافی است محل زندگیش را با پیام خصوصی به ادمین عزیز اعلام و ما یکی از اعضائی که در محل زندگی وی زندگی میکند برای تحقیق بفرستیم. در صورت صحت گفتار ایشان اگر تمام اعضا جمع شویم و مبلغی را بپردازیم شیرین ترین حرکت را انجام داده ایم.
اگر فردی به ما پناه آورد , اگر مشکلش را نمی توانیم حل کنیم اقلا به او توهین نکنیم.

mmzhr

Banned
سلام برادر وطن فروش چیه من وقتی میگم هموطن یعنی ایرانی های داخل کشور چرا زود قضاوت میکنی در ضمن من گدا نیستم من جز خدا هیچکس از درد دلم خبر نداره من اگه کسی رو داشتم نمیومدم ا زمردم کمک بخوام خدایا خودت شاهدی که راست میگم
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز، طبق قوانین ارئه ی اطلاعات شخصی همچون شماره تماس و شماره حساب و ... برای انجام چنین کارهایی در انجمن ممنوع است، اطلاعات از پست اول حذف شد.

این انجمن یک انجمن علمی و تخصصی و تفریحی هست در جهت کمک به رفع نیازها ی معنوی و سوالات تخصصی کاربران، ما تخصص و زمینه ای در جهت ارائه ی کمک های مالی در این انجمن نداریم.

با توجه به شرایط خاص دنیای مجازی احتمال سنجش صحت این نوع مسائل و یا مسائلی در همین سطح بسیار دشوار هست.

باز هم اگر فکر میکنید کمکی از دست ما بر میآید مواردی که پدر انجمن فرمودند رو برای بنده ارسال کنید.

موفق باشید

-تاپیک بسته شد -

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا