• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کوفته برنجی

ناهید

متخصص بخش
کوفته برنجی


http://www.persianweek.com/category/dame/cookery
355_13-620x250.jpg

طرز تهیه
مواد لازم ( برای ۴ نفر ) :
برنج ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند ۵/۰ کیلو
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
سبزی کوفته ( شامل پیازچه، جعفری، شوید، رازیانه، نعنا و ترخون ) ۵/۰ کیلو
لپه ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف فنجان
رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
گردو ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
فلفل و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه :
برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید. سپس برنج ، لپه ، آرد نخودچی ، گوشت ، تخم مرغ ، فلفل و نمک را خوب با هم مخلوط کنید. سبزی ها را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. سپس از مواد مخلوط شده گلوله های کوچکی درست کنید و وسط گلوله ها مقداری زرشک ، گردو و پیاز داغ قرار دهید. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن آن را تفت دهید. مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید. بقیه پیاز داغ را با ۵ تا ۶ لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه یا رب گوجه فرنگی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. کوفته ها را در آب داغ قرار دهید و چند دقیقه حرارت دهید ، بعد شعله را کم کنید و بگذارید کوفته ها کاملاً بپزند. غذا آماده سرو است.
 
بالا