کوفته تبریزی
مواد لازم
1) گوشت چرخ کرده بدون چربی .................500 گرم
2) برنج پخته ........................................150 گرم
3) لپه پخته...........................................200 گرم
4) سبزجیات (تره،جعفری،مرزه).................250 گرم خوردشده
5) تخم مرغ.........................................2عدد پخته
6) پیازداغ...........................................4ق سوپ خوری
7) زرشک..........................................4ق سوپ خوری
8) کشمش...........................................4ق سوپ خوری
9) تخم مرغ.......................................2عدد خام
10) آلو،رب،نمک..................................به مقدارلازم
11) آب..............................................5لیوان
طرز تهيه
(نکته:پیاز ،زرشک،کشمش برای داخل کوفته است)
برنج و لپه و گوشت اینها را با ورز داده و تخم مرغ خام را به آن اضافه کرده تا خود را نگه دارد و قشنگ ورز میدهیم حالا مقداری نمک و فلفل زده و دوباره ورز می دهیم خوب حالا 5 لیوان آب را میگذاریم تا جوش بیاید و بعد مقدرای پیاز داغ را اضافه کرده و مقداری زردچوبه اضافه کرده مواد کاملا" ورز داده مواد باید یکدست باشد مقدرای مواد را بر داشته مثل کف دست گرد کرده داخل گردی را باتخم مرغ پخته تکه تکه شده پخته و پیاز داغ و کشمش و زرشک آلو گذاشته و کاملا" مواد گرد را گرد مثل توپ کرده و داخل آب جوش قرار داده و کوفته ها را رب 2 قاشق اضافه کرده بعد میگذازیم تا قل بخورد بعد از این مدت آماده اس.
مواد لازم
1) گوشت چرخ کرده بدون چربی .................500 گرم
2) برنج پخته ........................................150 گرم
3) لپه پخته...........................................200 گرم
4) سبزجیات (تره،جعفری،مرزه).................250 گرم خوردشده
5) تخم مرغ.........................................2عدد پخته
6) پیازداغ...........................................4ق سوپ خوری
7) زرشک..........................................4ق سوپ خوری
8) کشمش...........................................4ق سوپ خوری
9) تخم مرغ.......................................2عدد خام
10) آلو،رب،نمک..................................به مقدارلازم
11) آب..............................................5لیوان
طرز تهيه
(نکته:پیاز ،زرشک،کشمش برای داخل کوفته است)
برنج و لپه و گوشت اینها را با ورز داده و تخم مرغ خام را به آن اضافه کرده تا خود را نگه دارد و قشنگ ورز میدهیم حالا مقداری نمک و فلفل زده و دوباره ورز می دهیم خوب حالا 5 لیوان آب را میگذاریم تا جوش بیاید و بعد مقدرای پیاز داغ را اضافه کرده و مقداری زردچوبه اضافه کرده مواد کاملا" ورز داده مواد باید یکدست باشد مقدرای مواد را بر داشته مثل کف دست گرد کرده داخل گردی را باتخم مرغ پخته تکه تکه شده پخته و پیاز داغ و کشمش و زرشک آلو گذاشته و کاملا" مواد گرد را گرد مثل توپ کرده و داخل آب جوش قرار داده و کوفته ها را رب 2 قاشق اضافه کرده بعد میگذازیم تا قل بخورد بعد از این مدت آماده اس.