مواد لازم
▪ یک چهارم پیمانه خرده نان ( یا آرد سوخاری)
▪ یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
▪ ۲ عدد تخم مرغ کمی زده شده
▪ یک قاشق غذاخوری شیر
▪ یک قاشق غذاخوری سس کچاپ
▪ سه چهارم پیمانه پنیر پیتزا
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ یک چهارم پیمانه روغن زیتون
▪ نصف پیمانه آب مرغ
▪ نیم کیلوگرم گوشت مرغ چرخ شده
▪ کمی ریحان برای تزیین
طرز تهیه
خرده نان، جعفری، تخم مرغ، شیر، کچاپ، پنیر، مرغ، نمک و فلفل را خوب باهم مخلوط کنید و به اندازه یک گردو گلوله کنید و سرخ کنید. سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم و به مدت ۵دقیقه بپزد تا آب مرغ تبخیر شود. به هنگام سرو آن را با جعفری تزیین کنید.
▪ یک چهارم پیمانه خرده نان ( یا آرد سوخاری)
▪ یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
▪ ۲ عدد تخم مرغ کمی زده شده
▪ یک قاشق غذاخوری شیر
▪ یک قاشق غذاخوری سس کچاپ
▪ سه چهارم پیمانه پنیر پیتزا
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ یک چهارم پیمانه روغن زیتون
▪ نصف پیمانه آب مرغ
▪ نیم کیلوگرم گوشت مرغ چرخ شده
▪ کمی ریحان برای تزیین
طرز تهیه
خرده نان، جعفری، تخم مرغ، شیر، کچاپ، پنیر، مرغ، نمک و فلفل را خوب باهم مخلوط کنید و به اندازه یک گردو گلوله کنید و سرخ کنید. سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم و به مدت ۵دقیقه بپزد تا آب مرغ تبخیر شود. به هنگام سرو آن را با جعفری تزیین کنید.