• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کوکو میگو با گشنیز و جعفری

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
● مواد لازم:
▪ میگو: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ؛
▪ گشنیز و پیازچه: ۵۰۰ گرم؛
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ سیر: ۲ حبه؛
▪ آرد ذرت: ۱ قاشق غذا خوری پر؛
▪ روغن: برای سرخ کردن.

● طرز تهیه:
میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم.
این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.
▪ نکته:
در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.
 

پانته آ

متخصص بخش
موادلازم :
میگوی چرخ شده 5 ق غ ( حدود 80 گرم )
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 ق چ سرخالی
پودر زیره 1 ق چ
نمک و فلفل قرمز
زعفران آب شده 1 ق س ( می تونید بجای زعفران از زردچوبه هم استفاده کنید)
طبع میگو ، سرد هست. اضافه کردن زیره و زعفران طبع آن را معتدل و عطر و بوی کوکو را چند برابر می کند.

طرز تهیه :
*میگوهایتان را تمیز کرده و بشویید . من از میگوی ریز جنوبی در این کوکو استفاده کردم .
*در صورتی که به بوی میگو حساسین ، میتونین از قبل چند ساعت اونو مزه دار کنید .
*و در غذاساز میکس و یا با چرخ گوشت ، چرخ کنید .
2.jpg

3.jpg

*تخم مرغ هایتان را افزوده و مخلوط کنید ....
4.jpg

*سپس نمک ، فلفل ، پودر زیره و بکینگ پودر را اضافه کنید ...
5.jpg

*و در نهایت زعفران آب شده و حسابی هم بزنید .
6.jpg

*در یک تابه کوچک مقداری روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . مایه کوکو را در آن ریخته و سطح آن را صاف کنید .
*درب تابه را گذاشته و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی بپزد .
7.jpg

*وقتی یک طرفش پخت اونو برگردونید تا سمت دیگرش هم بپزه .
8.jpg

این هم بافت داخلی کوکومون ....
خیلی شبیه کیکه ، نه ؟؟؟!!!
نوش جان .
9.jpg
 

najmeh.

New member
عالی بود بچه ها من تا حالا کوکو ی میگو نشنیده بودم فکر کنم خوشمزس
باید حتما درست کنم اما کوکوهای دیگه ای هم داریم که خیلی خوشمزس مثل هویج یا لوبیا سبز طرزتهیشو لینک میدم
cotlet.jpg
کوکوها و کتلت ها از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که می توان با مواد اولیه متنوعی آنها را طبخ نمود. کتلت و کوکوهای رژیمی به علت دارا بودن پروتئین زیاد و چربی های غیر اشباع علاوه بر سالم بودن گزینه مناسبی برای پذیرایی عصرانه به شمار می روند. در اینجا تعدادی از دستور پخت های سالم و رژیمی را خدمتتان ارائه کرده ایم.
کوکوی هویج(ششرنکه جزر)
مواد لازم:
هویج ایرانی یا زردک 4 عدد،پیاز متوسط 2 عدد،تخم مرغ 2-3عدد، روغن حیوانی یا روغن زیتون ،نمک وفلفل به اندازه لازم ،رب انار برای چاشنی.
ادامه مطلب
 
بالا