Ever Green
متخصص بخش پزشکی
رنگ کردن شکر:
ابتدا شکر را در یک شیشه کوچک بریزید و بعد رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید . سپس در شیشه را ببندید و شیشه را تکان دهید تا دانه های شکر رنگ شوند. بعد از اینکه شکر کاملاً رنگی شد آن را برای استفاده داخل یک سینی پهن نمایید و شیرینی را در آن بغلتانید. در صورتی که بخواهید شکر اضافی را نگهدارید، اجازه دهید تا شکر کاملاً رطوبت خود را از دست بدهد و خشک شود، بعد می توانید آن را داخل شیشه برای مدت طولانی نگهداری کنید. این دستور توسط خانم پگاه میرگلستانی در بخش قنادی گام به گام آموزش داده شده است.
مواد لازم:
کره نرم شده 200 گرم
پودر شکر 150 گرم
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوري
آب پرتقال تازه 1 قاشق سوپخوري
آرد 300 گرم (تقريبي)
شکر 150 گرم (براي رنگي کردن و غلتاندن شيريني در آن)
رنگ مجاز خوراکي (زرد) يک دوم قاشق چايخوري (به دلخواه براي رنگ کردن شکر)
پوست پرتقال رنده شده يک قاشق چايخوري (به دلخواه)
طرز تهيه:
در يک کاسه گود کره نرم شده راهمراه پودر شکر با همزن برقي بزنيد تا سبک شود و تغيير رنگ دهد.
سپس يک قاشق سوپخوري پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را به مخلوط بيفزاييد ودوباره با همزن برقي هم بزنيد تا مواد با يکديگر ترکيب شوند.
در انتها، آرد را به تدريج اضافه کنيد تا خمير مورد نظر به دست آيد. در اين مرحله براي هم زدن خمير از قاشق استفاده کنيد.
سپس از خمير به اندازه يک قاشق چايخوري برداريد و در دست به شکل گلوله فرم دهيد.
شکر را با رنگ مجاز خوراکي زرد، رنگ کنيد و خوب مخلوط کنيد تا رنگ به خورد آن برود. شکر رنگي را روي ظرفي پخش کنيد.
در اين مرحله مي توانيد پوست پرتقال رنده شده را نيز به شکر رنگي بيفزاييد.
گلوله هاي خمير را در شکر بغلتانيد ودر سيني فري که کمي چرب کرده ايد با فاصله هاي 5/2 سانتيمتر بچينيد.
سپس شيريني ها را در فري که از قبل با حرارت 325 درجه فارنهايت يا 160درجه سانتيگراد يا شماره 3 گازهاي 7 شماره اي گرم کرده ايد، حدود 10 تا 15 دقيقه بپزيد.
بعد از پخت، سيني را از فر خارج کنيد و شيريني ها را روي پنجره سيمي منتقل کنيد تا خنک شوند.
وقتي شيريني ها را در ظرف مورد نظر بچينيد.
ابتدا شکر را در یک شیشه کوچک بریزید و بعد رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید . سپس در شیشه را ببندید و شیشه را تکان دهید تا دانه های شکر رنگ شوند. بعد از اینکه شکر کاملاً رنگی شد آن را برای استفاده داخل یک سینی پهن نمایید و شیرینی را در آن بغلتانید. در صورتی که بخواهید شکر اضافی را نگهدارید، اجازه دهید تا شکر کاملاً رطوبت خود را از دست بدهد و خشک شود، بعد می توانید آن را داخل شیشه برای مدت طولانی نگهداری کنید. این دستور توسط خانم پگاه میرگلستانی در بخش قنادی گام به گام آموزش داده شده است.
مواد لازم:
کره نرم شده 200 گرم
پودر شکر 150 گرم
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوري
آب پرتقال تازه 1 قاشق سوپخوري
آرد 300 گرم (تقريبي)
شکر 150 گرم (براي رنگي کردن و غلتاندن شيريني در آن)
رنگ مجاز خوراکي (زرد) يک دوم قاشق چايخوري (به دلخواه براي رنگ کردن شکر)
پوست پرتقال رنده شده يک قاشق چايخوري (به دلخواه)
طرز تهيه:
در يک کاسه گود کره نرم شده راهمراه پودر شکر با همزن برقي بزنيد تا سبک شود و تغيير رنگ دهد.
سپس يک قاشق سوپخوري پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را به مخلوط بيفزاييد ودوباره با همزن برقي هم بزنيد تا مواد با يکديگر ترکيب شوند.
در انتها، آرد را به تدريج اضافه کنيد تا خمير مورد نظر به دست آيد. در اين مرحله براي هم زدن خمير از قاشق استفاده کنيد.
سپس از خمير به اندازه يک قاشق چايخوري برداريد و در دست به شکل گلوله فرم دهيد.
شکر را با رنگ مجاز خوراکي زرد، رنگ کنيد و خوب مخلوط کنيد تا رنگ به خورد آن برود. شکر رنگي را روي ظرفي پخش کنيد.
در اين مرحله مي توانيد پوست پرتقال رنده شده را نيز به شکر رنگي بيفزاييد.
گلوله هاي خمير را در شکر بغلتانيد ودر سيني فري که کمي چرب کرده ايد با فاصله هاي 5/2 سانتيمتر بچينيد.
سپس شيريني ها را در فري که از قبل با حرارت 325 درجه فارنهايت يا 160درجه سانتيگراد يا شماره 3 گازهاي 7 شماره اي گرم کرده ايد، حدود 10 تا 15 دقيقه بپزيد.
بعد از پخت، سيني را از فر خارج کنيد و شيريني ها را روي پنجره سيمي منتقل کنيد تا خنک شوند.
وقتي شيريني ها را در ظرف مورد نظر بچينيد.