خوب صلا من موندم من از این ابکیا کم بیارم:شاد: اینجا هم محل عکس هایی مربوط به پرسپولیس سلطان قلبهاا
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 20 #1 خوب صلا من موندم من از این ابکیا کم بیارم:شاد: اینجا هم محل عکس هایی مربوط به پرسپولیس سلطان قلبهاا
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 20 #2 اینم تمرین امروز شیرهای سرخ. دارن اماده میکنند بچهاا خودشونو برای برد پر گل هیپ هیپ.هوراااااااااااااا.
اینم تمرین امروز شیرهای سرخ. دارن اماده میکنند بچهاا خودشونو برای برد پر گل هیپ هیپ.هوراااااااااااااا.
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 20 #3 علیرضا حقیقی در تمرین روبین کازان بله بله اینم بازیکن سابق ما
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 20 #4 مگه کم هوادار مارا دونا داریم رنگ سرخ عشق است . 8 مال مارادونای اسیااا (علی کریمی عشق است.)
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , January 21 #9 شیرهای سرخ! :خنده2: من به فوتبال علاقه ای ندارم ولی شیرین کاریای محمّد، خوب جوّ میده. :شاد: فکر می کنم آخر فوتبالی بشم :15:
شیرهای سرخ! :خنده2: من به فوتبال علاقه ای ندارم ولی شیرین کاریای محمّد، خوب جوّ میده. :شاد: فکر می کنم آخر فوتبالی بشم :15:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 21 #10 baroon گفت: شیرهای سرخ! :خنده2: من به فوتبال علاقه ای ندارم ولی شیرین کاریای محمّد، خوب جوّ میده. :شاد: فکر می کنم آخر فوتبالی بشم :15: کلیک کنید تا باز شود... اغوش پرسپولیس بروی همه باز است بشتابید بشتابید هم اکنون نیازمند یاری سبزتانیم:نیش:
baroon گفت: شیرهای سرخ! :خنده2: من به فوتبال علاقه ای ندارم ولی شیرین کاریای محمّد، خوب جوّ میده. :شاد: فکر می کنم آخر فوتبالی بشم :15: کلیک کنید تا باز شود... اغوش پرسپولیس بروی همه باز است بشتابید بشتابید هم اکنون نیازمند یاری سبزتانیم:نیش: