گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، بخشی از حواشی پیش از آغاز دیدار پرسپولیس - مس کرمان به شرح زیر است:
در حالی که هواداران پرسپولیس کاملا ساکت نشسته بودند، صحبتهای گوینده ورزشگاه آنها را به وجد آورد.
حدود 100 هوادار مس کرمان یک ساعت پیش از بازی در ورزشگاه حضور پیدا کرده بودند. آنها با طبل و سنج تیم خود را تشویق میکردند.
در فاصله 15 دقیقه به آغاز بازی تقریبا 20 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.
سعید عزیزیان، مربی دروازهبانان فعلی مس کرمان و پیشین پرسپولیس با بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم خوشوبش کرد.
در حاشیه این بازی یاد و خاطر 3 کوهنورد جان باخته ایرانی گرامی داشته شد. در ورزشگاه آزادی 3 شمع به یاد این 3 کوهنورد ایرانی روشن شده بود.
ساعت 21:25 دروازهبانان پرسپولیس وارد ورزشگاه شدند، در این بین نیلسون و علیرضا حقیقی به شدت مورد تشویق هواداران قرار گرفتند. نکته جالب اینجا بود که بهزاد غلامپور با فرزندش برای گرم کردن دروازهبانان پرسپولیس وارد زمین شد.
پیام صادقیان که برای اولین بار در این فصل در ترکیب اصلی پرسپولیس حضور داشت توسط هواداران این تیم به سبکی که جواد کاظمیان تشویق میشد مورد تشویق قرار گرفت.
کریم باقری به محض ورود به زمین مورد تشویق هواداران پرسپولیس قرار گرفت.
ازدحام زیادی در ورودهای ورزشگاه آزادی وجود داشت.
علی دایی به محض ورود به ورزشگاه به شدت مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
به مناسبت روز خبرنگار از خانواده شهید صارمی تجلیل شد.
2 هوادار جانباز پرسپولیسی کنار زمین حضور داشتند و با علی دایی به خوش وبش پرداختند.
دستیاران کارلوس کیروش برای تماشای بازی به ورزشگاه آمدند.
نماینده باشگاه میلان از تماشاگران ویژه بازی بودند.