mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
آب: یک و یک سوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
توتفرنگی: 4 پیمانه
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
• درون قابلمه متوسطی آب و شکر را مخلوط کرده ، سپس روی حرارت هم زده تا شکر آن ذوب شود.
• مخلوط آب و شکر را از روی حرارت برداشته و تا زمان آماده کردن میوه، آن را در جایی بگذارید تا کمی خنک شود.
• توتفرنگیها را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید. در این مرحله برای راحتتر پوره کردن میتوانید کمی از شربت تهیه شده را درون توتفرنگیها بریزید.
• توتفرنگیهای پوره شده را درون یک صافی ریز بریزید.
• پوره توتفرنگی و آب لیمو را به شربت اضافه کنید و درون ظرفی ریخته و درب آن را ببندید و به مدت 6 ساعت یا تا زمانی که یخ ببندد درون فریزر قرار دهید. ابتدا پس از دو ساعت مخلوط را هم بزنید سپس هر ساعت یک بار آن را هم بزنید.
• اندکی قبل از سرو، مخلوط را با چنگال هم زده سپس درون ظرفهای دسر بریزید.