• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردنه حیران_ اردبیل

Nicol

متخصص بخش گردشگری
گردنه حیران

از مهمترین جاذبه‌های گردشگری این روستا، گردنه حیران است که در حد فاصل محور آستارا- اردبيل قرار گرفته‌است. این گردنه که آخرین منطقه حفاظتی استان گیلان می‌باشد.

گردنه حيران از چنان طبيعت زيبا و منحصر به فردى برخوردار است كه با ديدن آن تازه متوجه مى شويد چرا به اينجا مى گويند آلپ ايران.

مسير رويايى و زيباى گردنه حيران از يك طرف مشرف به كوه هايى است كه پوشيده از جنگل هاى انبوه است و از طرف ديگر مشرف به دره اى نه چندان عميق كه از ميان آن رود ارس عبور مى كند و تعيين كننده مرز ايران و آذربايجان است.

گردنه حيران تقريباً بيشتر مواقع در زير ابرى از مه پنهان است. این گردنه چندان مرتفع نیست و ارتفاع بلندترین نقطهٔ آن از سطح آبهای آزاد تنها حدود ۱۵۰۰ متر است؛ در واقع علت اصلی مه تقریباً دائمی گردنهٔ حیران رطوبت دریای خزر است، نه ارتفاع زیاد این گردنه.

1258693936.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
دره ها و كوهپايه هاى پوشيده از گل ها و گيا هان جنگلى و مرتعى و گاو هايى كه در حال چرا هستند با چشم انداز زيبايى از كندو هاى عسل اولين چيز هايى است كه به چشم هر بيننده اى مى آيد و آن را فريفته خود مى كند.

1258694331.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
حیران، نام روستایی است در شهرستان آستارا واقع در استان گیلان. جمعیت رسمی این روستا حدود ۷۰ خانوار است.

این روستا به دلیل زیبایی طبیعی آن، به عنوان یکی از منطقه‌های نمونه گردشگری در ایران به شمار می‌رود و با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب در سالیان اخیر، مورد توجه گردشگران قرار گرفته و ساخت و ساز بناهای تفریحی و گردشگری در آن افزایش یافته‌است.

1258643166.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
يك كارشناس مسائل اكوتوريسم روستاي حيران آستارا يكي از جاذبه هاي اصلي گردشگري كشور دانست و گفت : روستاي حيران كه در جاده آستارا به اردبيل و در ميانه گردنه سخت گذر حيران قرار دارد با توجه به جاذبه هاي گردشگري و سياحتي خود به يكي از زيبا و پرجاذبه ترين مكانهاي گردشگري كشور مبدل شده است .

اين منطقه با توجه به شرايط آب و هوايي بسيار مناسب و كوهپايه اي در پنج سال گذشته مورد توجه طبيعت دوستان قرار گرفته و ساخت و ساز بناهاي تفريحي و سياحتي در آن به شدت چشمگير است .

ايجاد تله كابين در ارتفاعات مشرف بر حيران بزرگترين طرح عمراني است كه با اجراي آن توسط بخش خصوصي يك گام مهم در توسعه بخش گردشگري آن برداشته خواهد شد.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بیشک نام این گردنه زیبا و کم نظیر خود بیان کننده شکوه و عظمتی است که انسان در این منطقه احساس می کند.از دیدن مناظر انسان حیران می ماند که آیا اینجا قسمتی از دنیا است یا قطعه ای از بهشت. همه گردشگران و ایرانگردان باید در سفر های تابستانی خود این منطقه را در ذهن داشته باشند که نباید از آن به سادگی گذشت.

1258696962.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مي توان حيران را از زيباترين مناطق سرسبز ايران دانست كوهنورداني هم كه عازم اردبيل مي شوند مي توانند زيبايي هاي اين منطقه را با كوهپايه هاي سبلان مقايسه كنند يا با عبور از آن خستگي صعود را در شب سرد زمستاني فراموش كنند.

1258649618.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات
واقعا زیبا بود من خیلی علاقه مند شدم تا از نزدیک آلپ ایران رو ببینم .
ممنونم نگار جان ...:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
بارها و بارها از این گردنه عبور کرده ام. زمستانش سخت بود . بهار و تابستانش بسیار زیبا است.

khodam

متخصص بخش ادبیات
وای من اینجا رفتم عکسم انداختم خیلی جای قشنگی اون موقع که من رفتم بارون ریز ریزم میومد همچین منظره قشنگی بود که نگو، هوای عشقولانه ای بود. :نیش:

بالا