سلام
سلام
آقا ما گزارشگریم
بفرمائید , خوش آمدی
آقا شنیدیم که شما طنز نویس ماهری هستید؟
بله من طنز نویس ماهری هستم , ممنون . ضمنا این چند روزه بعنوان طنز نویس خیلی معروف شده ام.
راز شما در این موفقیت چی بوده؟
آقا رازی نبوده
میشه بفرمائید چطوری شد طنز نویس معروفی شدید؟
یه روز از خواب پاشدم , آمدم پشت کامپیوتر مطلبی نوشتم , تو این انجمن یه گلی هست بنام آرش ما بهش میگیم آرش :گل: خیلی تعریف کرد . آقا ما باورم شد.
نه اینکه کسی از ما تعریف نکرده بود فکر کردیم طنز نویس نیستیم ولی آقا ما طنز نویس بودیم , یعنی خودمان نمی دونستیم طنز نویسیم تا اینکه ایشان فرمودند طنز نویس خوبی هستی آرش :گل: رو میگم . ایشان تعریف کرد که به به آقا راهنما طنز های شما زیبا است من هم باورم شد و شدم طنز نویس.
بهترین نوشته طنزت کدام است؟
آقا اجازه . طنز مدال و بعد هم طنز فرهنگی شخصی به شخصی گفت.
شایعه شده مطالب شخصی به شخصی را خودت هم حالیت نمیشه؟
آقا درسته , باید رو مطالبش فکر کنم که وقت ندارم.
برو بابا ما گزارشگر نیستیم , سرکارت گذاشتیم. خوبه اسم طنز و طنز نویس هم بگوشت خورده , طنز نویسم , طنز نویسم.
البته چند جمله دیگه هم گفتند که روم نمیشه بنویسم. ما یه کم خورد تو ذوقمون ولی مرد باید قوی باشه . ادامه میدم
سلام
آقا ما گزارشگریم
بفرمائید , خوش آمدی
آقا شنیدیم که شما طنز نویس ماهری هستید؟
بله من طنز نویس ماهری هستم , ممنون . ضمنا این چند روزه بعنوان طنز نویس خیلی معروف شده ام.
راز شما در این موفقیت چی بوده؟
آقا رازی نبوده
میشه بفرمائید چطوری شد طنز نویس معروفی شدید؟
یه روز از خواب پاشدم , آمدم پشت کامپیوتر مطلبی نوشتم , تو این انجمن یه گلی هست بنام آرش ما بهش میگیم آرش :گل: خیلی تعریف کرد . آقا ما باورم شد.
نه اینکه کسی از ما تعریف نکرده بود فکر کردیم طنز نویس نیستیم ولی آقا ما طنز نویس بودیم , یعنی خودمان نمی دونستیم طنز نویسیم تا اینکه ایشان فرمودند طنز نویس خوبی هستی آرش :گل: رو میگم . ایشان تعریف کرد که به به آقا راهنما طنز های شما زیبا است من هم باورم شد و شدم طنز نویس.
بهترین نوشته طنزت کدام است؟
آقا اجازه . طنز مدال و بعد هم طنز فرهنگی شخصی به شخصی گفت.
شایعه شده مطالب شخصی به شخصی را خودت هم حالیت نمیشه؟
آقا درسته , باید رو مطالبش فکر کنم که وقت ندارم.
برو بابا ما گزارشگر نیستیم , سرکارت گذاشتیم. خوبه اسم طنز و طنز نویس هم بگوشت خورده , طنز نویسم , طنز نویسم.
البته چند جمله دیگه هم گفتند که روم نمیشه بنویسم. ما یه کم خورد تو ذوقمون ولی مرد باید قوی باشه . ادامه میدم