• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزي: ميثاقيان اجازه نمي‌دهد بازيكني براي وضعيت شاهين گريه كند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست باشگاه شاهين بوشهر گفت: ميثاقيان اجازه نمي‌دهد بازيکني براي وضعيت مالي اين تيم گريه کند.

00017805.jpg

احمد گزي در مورد مشکلات مالي باشگاه شاهين و اينکه ايوان پتروويچ گفته وضعيت مالي شاهين گريه‌آور است اظهار داشت: من فقط يک هفته است که به باشگاه شاهين آمد‌ه‌ام با اين حال تلاش کرده‌ام مشکلات مالي هر چه سريع‌تر برطرف شود. امروز نيز به هر بازيکن تيم شاهين بابت برد برابر استيل آذين نفري سه ميليون تومان پاداش خواهيم داد و پاداشي هم براي برد برابر فولاد در نظر گرفته‌ايم که البته با توجه به بازي خانگي اين پاداش کمتر خواهد بود.
وي ادامه داد: ميثاقيان اجازه نمي‌دهد بازيکني براي وضعيت مالي شاهين گريه کند. برخي به دليل اينکه ديگر اجازه دخالت در امور باشگاه را پيدا نمي‌کنند چنين مسايلي را برجسته مي‌کنند. ما حاشيه‌ها را برطرف کرده‌ايم.
گزي در مورد وضعيت فصل آينده شاهين بوشهر گفت: ابتدا بايد اين پنج بازي را پشت سربگذاريم و در صورتي که فصل بعد من بودم کارهايي انجام خواهيم داد.

بالا