• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزینه های نهایی سرمربی پدید مشهد

seyyedalireza

مدیر موقت
سرمربي تيم فوتبال پديده از بين 3 گزينه‌ نهايي اين باشگاه تا روز دوشنبه معرفي خواهد شد.

00945764.jpg

تيم فوتبال پديده که توانست با قرار گرفتن در رده اول گروه دوم ليگ دسته اول به ليگ برتر صعود کند، به دنبال انتخاب سرمربي خود است.

مسئولان اين باشگاه با سه گزينه نهايي خود يعني خداداد عزيزي، اکبر ميثاقيان و عليرضا مرزبان صحبت‌هايي را انجام دادند و از اين سه گزينه برنامه گرفتند. قرار است تا روز دوشنبه 8 ارديبهشت سرمربي اين تيم معرفي شود.

جواد وطن‌خواه مديرعامل پديده با اعلام اين خبر و اينکه وضعيت گزينه‌هاي پيشين اين باشگاه از جمله گل‌محمدي، ابراهيم‌زاده و کاظمي به کجا کشيده شده،‌ گفت: من شماره يحيي گل‌محمدي را مي‌خواستم که به من گفتند او به خارج از کشور سفر کرده و بعد هم ديگر صحبتي با او نداشتيم. با ابراهيم‌زاده هم تماسي داشتيم که گفت فعلا وضعيتش مشخص نيست و ديگر با او صحبتي نداشتيم. در مورد فرهاد کاظمي هم بايد بگويم با او صحبت کرديم و اعلام کرد که من هستم و هر موقع با ساير گزينه‌ها به نتيجه نرسيديد، مشکلي وجود ندارد.

وي افزود: ما با سه گزينه در حال مذاکره هستيم و هر روز تا ساعت 12 شب جلسه برگزار مي‌کنيم. تلاش مي‌کنيم تا روز دوشنبه اين موضوع را نهايي کنيم و تيم را براي فصل آينده آماده کنيم.

بالا