• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گشنیز پلو با کوفته قلقلی

پانته آ

متخصص بخش
برای تهیه ی این غذا به برنج، گوشت قلقلی سرخ شده، گشنیز خرد شده، نمک و روغن، برگ کاهو و تخم گشنیز آسیاب شده نیاز داریم.

مواد لازم :
برنج یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شدهنیم کیلوگرم
گشنیز خرد شدهیک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهوبه میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شدهدو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.
* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا [h=3]پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.
a01954015294102a.jpg
 
بالا