او علی پروین ، یکی از دوست داشتنی ترین فوتبالیست های ایرانی. او که همه چیزش با بقیه فرق می کند. او که شیرین حرف می زند و برای همین لحن شیرینش است که تا اسمش می آید همه لبخندی شیرین بر لبان شان نقش می بندد.
خودش هم خسته شده. این قدر که سالها می گذرند و هرسال شب عید باید برای تعطیلات نوروزی حرف از خاطراتش با فرزندان ، نوه ها و مادرش بزند. وقتی می گوییم مصاحبه نوروزی ، می گوید:« بگو عید همه مردم مبارک. ایشالله که سال خوبی داشته باشند و همه در زندگی های شون موفق باشن. خوبه دیگه بسه یا باز باید از مامان نصرت بگم؟»
در گفت و گویی شیرین با خبرآنلاین ، سعی کرده حرف هایش کمی متفاوت تر از همیشه باشد.
پیشاپیش از اینکه گفت و گو برای حفظ لحن گفتاری علی آقا به زبانی عامیانه تنظیم شده از شما عذر می خواهیم
علی پروین یدونه ست ، فقط یکی
لنگه علی پروین پیدا نمی کنی. همه دنیا رو هم که بگردی یکی مثل من پیدا نمی کنی. نمی خوام از خودم تعریف کنم. نه اصلا اهلش نیستم. من رو پای خودم اومدم جلو . خیلی ها تو این سال ها سعی کردن تقلید کنن که علی پروین باشن اما هیچ کی علی پروین نمی شه. می دونی چرا؟ چون من همیشه سعی کردم خودم باشم ، نه هیچ کس دیگه. من از بچگی همین جوری بودم. حرف زدنم ، رفتارم ، کارهایم همین بوده. سعی نکردم کسی رو تقلید کنم. گاهی وقت ها می گم خدایا ، تازه خیلی ها وقتی علی پروین رو ببری ، می فهمن اون کی بوده . به قرآن اگه خیلی از کارایی که واسه یکسری از این آدما تو این فوتبال کردم رو بگم ، می رن مجسمه ام رو از طلا می سازن. این کارا وظیفه ام بوده ولی گاهی دلم می گیره از بعضی حرفا.