گلزني درفينال جام حذفي آرزوي هرمهاجمي است [h=2] مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گل زدن در جام حذفي آرزوي هر مهاجمي است. |
[TD="align: left"]
غلامرضا رضايي در خصوص بازي حساس مقابل داماش اظهار داشت:با توجه به اينکه در ليگ برتر همه چيز را از دست داديم اما در بازي با پيکان به چشم يک ديدار تدارکاتي و روحيهبخش نگاه کرديم که خوشبختانه به پيروزي هم رسيديم. به گزارش فارس،وي افزود: ناراحتي مردم در اين ديدار تلنگري بود براي ما که آنها از پرسپوليس قهرماني ميخواهند به همين دليل در 15 الي 20 دقيقه بچهها به خودشان آمدند و با يک نتيجه قابل قبول همه چيز به نفع پرسپوليس برگشت. بازيکنان پرسپوليس هميشه معتقدند که حق با هواداران است و مطمئن باشيد براي به دست آوردن دل آنها بعيد ميدانم تيمي بتواند جلودار پرسپوليس باشد. رضايي در خصوص بازي با داماش نيز گفت: بازي خيلي سخت است اما همه جوره 17 فروردين بايد روز پرسپوليس باشد از روز اول که قرعهکشيهاي جام حذفي به ضرر ما بود، بچهها با هم يکدل شدند تا اين راه سخت را در پايان فصل به راهي هموار و قهرماني فکر کنيم. وي افزود: قرار است اين بازي در چمن مصنوعي برگزار شود و ما هم با اين موضوع کنار آمدهايم. حدود 15 الي 20 روز است که با اين مسئله کنار آمدهايم و مطمئن باشيد زمين جلودار پرسپوليس نيست و با تمام قدرت آماده اين نبرد حساس و سرنوشتساز هستيم. مهاجم سرخپوشان در پاسخ به اين سوال که دوست داشتي در فينال با چه تيمي برخورد کني، نيز گفت: فرقي نداشت الان هم من حق ندارم راجع به فينال صحبت کنم. اول بايد داماش را پشت سر بگذاريم و بعد به حريف ديگر فکر کنيم. البته برايمان فرقي نداشت چون ما قهرماني در جام حذفي را ميخواهيم. من هم اميدوارم مثل هر بازيکني که آرزويش گلزني در اين ديدارها است، بتوانم براي پرسپوليس گل بزنم و مؤثر باشم حتي با عصا هم به اين بازي ميرسم و مشکل محروميت ندارم. مهاجم قرمزپوشان در پايان در مورد سال آينده و پيشنهاد دو تيم ليگ برتري نيز، گفت: هرچه هست و يا هست الان موقعاش نيست که بخواهم دربارهاش اظهارنظر کنم. الان بازيکنان پرسپوليس فقط به فينال جام حذفي فکر ميکنند مسئلههايي هست اما در آخر فصل در مورد آن صحبت خواهيم کرد. ما بايد پرسپوليس سال آينده را آسيايي کنيم و اين موضوع از نان شب برايمان واجبتر و حياتيتر است. |
ورزش سه