• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گل‌محمدي: بازنده سربلند بوديم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي تيم نفت تهران معتقد است استفاده نکردن بازيکنانش از موقعيت‌هاي گلزني عامل شکست خارج از خانه مقابل تراکتورسازي بوده است.

[TD="align: left"]
00943711.gif

يحيي گل‌محمدي سرمربي تيم نفت تهران پس از باخت يک بر صفر مقابل تراکتورسازي در نشست خبري اظهار کرد: تيم ما موقعيت‌هاي زيادي داشت و ما امروز بازنده سربلند بوديم. تراکتورسازي از موقعيتش به خوبي استفاده کرد. به بازيکنانم خسته نباشيد مي‌گويم زيرا به خوبي بازي کردند. به تيم تراکتورسازي تبريک مي‌گويم.

به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: هرچه ما بدشانسي آورديم تيم تراکتورسازي خوش‌شانس بود. بايد تمرين‌هاي بيشتري داشته باشيم تا بتوانيم از موقعيت‌هايمان به خوبي استفاده کنيم. به بازيکنانم گفته بودم که نيمه دوم به پيروزي مي‌رسيم و اگر 20 درصد توپ‌هايمان گل مي‌شد اين امر تحقق مي‌يافت.

گل‌محمدي گفت: من فوتبالم را به صورت حرفه‌اي از تراکتورسازي شروع کرده‌ام و دوستان خوبي را در تبريز پيدا کرده‌ام. تراکتورسازي هميشه براي من قابل احترام است و فوتبالم را مديون اين تيم هستم. تراکتورسازي مدعي است و بازيکنان خوبي را دارد و همچنين هوادارانش بسيار پرشور هستند.

[/TD]

بالا