khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال نفت گفت: در ديدار مقابل مس ميتوانستيم با چند گل اختلاف به برتري برسيم اما با ترس و وحشت پيروز شديم. |
[TD="align: left"]
يحيي گلمحمدي پس از پيروزي يک بر صفر نفت مقابل مس کرمان اظهار داشت: با توجه به وضعيت جدول اين بازي براي ما حساسيت خاصي داشت و ما به 3 امتياز آن احتياج داشتيم که توانستيم اين 3 امتياز ارزشمند را کسب کنيم. به گزارش فارس، وي ادامه داد: براي پيروزي وارد ميدان شده بوديم و بازي را هم خوب شروع کرديم و توانستيم به گل برسيم اما در ادامه نتوانستيم به گل برسيم و موقعيتهاي خود را از دست داديم. در مجموع به شکل خوبي بازي نکرديم. سرمربي نفت يادآور شد: ما در 20 دقيقه پاياني خوب ظاهر نشديم. تيم مس در اين مدت 10 نفره شده بود اما روي دروازه ما فشار ميآورد متاسفانه اين همه فشار را تحمل کرديم و نتوانستيم از موقعيت 10 نفره شدن مس استفاده کنيم. به نظرم تيم ما ترسو بازي کرد مخصوصا در نيمه دوم که خوب ظاهر نشديم و برازنده نفت نبود. اما در مجموع گرفتن 3 امتياز ارزشمند بود. گلمحمدي در مورد اينکه آيا شرايط جدول و اينکه بازي فردا در جايگاه نفت تاثيرگذار خواهد بود، تصريح کرد: ما قبل بازي تاکيد ميکرديم که 3 امتياز برايمان مهم است. شايد به خاطر همين موضوع بازيکنان استرس داشتند و به همين دليل به هر صورتي که شده از گل زده محافظت کردند. از شکل بازي راضي نيستم. وي تاکيد کرد: حاضر بودم بازي مساوي ميشد. با توجه به اينکه مس 10 نفره شده بود فشار روي دروازه ما ميآورد و حقشان بود که به يک گل برسند. اگر بخواهيم در ادامه ليگ به اين شکل ظاهر شويم، با مشکل روبرو ميشويم. بايد راهکاري پيدا کنيم تا بازيکنانم شجاعتر و صبورانهتر بازي کنند. ما ميتوانستيم در اين ديدار با چند گل اختلاف به برتري دست يابيم اما با ترس و وحشت زياد اين بازي را پيروز شديم. گلمحمدي در مورد اضافهکاريهايي که وحيد اميري بازيکن گوشهچپ اين تيم انجام ميدهد، تاکيد کرد: اميري اولين سالي است که در ليگ برتر بازي ميکند و بازيکن جوان و آيندهداري است. بيشترين دوندگي را هم براي نفت دارد اما در برخي مواقع که ميتواند کارهاي ترکيبي خوبي انجام دهد با مشکل روبرو ميشود. به هر حال اين تيم جوان است و احتياج به تمرين بيشتر دارد. مطمئن باشيد شرايط او در آينده بهتر ميشود. سرمربي نفت درباره قضاوت داور تصريح کرد: داور در مجموع خوب سوت زد و مشکل خاصي نداشت که بخواهد تاثير بگذارد. در مورد صحنه اخراج هم کاملا واضح بود که بايد اين امر صورت ميگرفت. سرمربي فصل گذشته پرسپوليس در مورد نتيجه بازي فرداي دربي عنوان کرد: احساس من اين است که شرايط پرسپوليس بهتر است اما ما تجربه داريم که هرگاه تيمي احساس کرده شرايط بهتري دارد بازنده شده است. اميدوارم پرسپوليس فردا بازي خوب و رواني انجام دهد و همانطور که قبلا گفتم قلبا دوست دارم نتيجه به نفع پرسپوليس باشد اما از لحاظ حرفهاي و موضوعي که به نفع تيم من است نتيجه مساوي بهترين نتيجه است. اميدوارم هر تيمي از موقعيتهاي خود به خوبي استفاده کند. در پايان کنفرانس يکي از خبرنگاران خطاب به گلمحمدي گفت که با توجه به تساوي فولاد و در صورت تساوي در بازي فردا نفت صدرنشين خواهد شد که اين موضوع با اصلاح خبرنگاران تکميل شد و گفتند فولاد يک بر صفر مقابل ذوب آهن به برتري رسيده است. گلمحمدي در واکنش به سوال خبرنگار گفت که خوشحال شدم که اعلام کرديد بازي فولاد مساوي شده است! |