• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گل‌محمدي: با تمرکز در پنالتي‌ها پيروز شديم

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
گل‌محمدي: با تمرکز در پنالتي‌ها پيروز شديم
[h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در ضربات پنالتي تمرکز داشتيم و داماش را برديم.

[TD="align: left"]
00943808.jpg
[/TD]

يحيي گل‌محمدي پس از پيروزي برابر داماش گيلان در نيمه نهايي جام حذفي، گفت: قبل از اينکه صحبت‌هايم را شروع کنم به مهدوي‌کيا تسليت مي‌گويم به دليل از دست دادن مادرش. او همه پرسپوليس را در غم خودش شريک بداند.ما اميدي به ليگ نداشتيم و به جام حذفي فکر کرديم. اين بازي چهارم ما در جام حذفي بود. داماش تيمي است که خوب و منطقي بازي مي‌کند در ميانه زمين بازيکنان خوبي دارد. در اين زمين با داماش بازي کردن مشکل است اما بازيکنان خوب جنگيدند و در ضيافت پنالتي‌ها خيلي خوب ظاهر شدند.

به گزارس فارس، وي ادامه داد: امروز بازي پاياپايي را شاهد بوديم و به داماش تبريک مي‌گويم خيلي خوب بازي را اداره کرد اما ما در ضربات پنالتي تمرکز لازم را داشتيم و برديم. اين باخت چيزي از ارزش داماش کم نمي‌کند و پنالتي‌ها برنده را مشخص کرد.

وي در مورد اينکه چرا دير از تعويض‌هايت استفاده کردي گفت: بازي تک حذفي بود و 65 دقيقه خوب جنگيديم و سريع تعويض کرديم و سيستم هجومي گرفتيم و يک مقدار بازي براي ما ريسکي شد اما جواب داد. بازيکنان تعويضي هم با جان و دل بازي کردند مخصوصا محمد نوري، اگر اکنون فيناليست هستيم يکي از عواملش نوري است که برگ برنده ما در چند بازي گذشته بوده است.

سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه داماش فرصت‌هاي زيادي را از دست داد و تيم شما شاداب بازي نمي‌کند، گفت: ما شاداب هستيم و مشکلي نداريم بازي در چنين زميني براي هر تيمي مشکل است و حتي پاس دادن هم سخت است و بيشتر توپ ها بايد روي هوا برود و ما هم اسير ناهمواري زمين شديم اما خوب بوديم و در نهايت پيروز شديم.

گل‌محمدي در مورد اينکه قهرماني براي شما چه فايده‌اي دارد شما که از اين تيم مي‌رويد، گفت: من در برنامه 90 گفتم از پرسپوليس مي‌روم و اگر مهدوي‌کيا زنگ نمي‌زد نمي‌آمدم و آن حرف‌ها مربوط به همان زمان بود.

سرمربي پرسپوليس در مورد برنامه هاي فني تيمش گفت:در انتقال از دفاع به حمله کمي کند هستيم و من اين ضعف را قبول دارم. در انتقال وضعيت دفاع به حمله بايد بهتر کار کنيم اما در اين زمين واقعا اين کار سخت است.

سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه دو تيم دوست داشتند در اين بازي شطرنج گونه بازي مساوي شود، گفت: 120 دقيقه بازي سنگين و سخت است و ناخواسته هر دو تيم دچار مشکل شدند و وقتي بازيکنان عضله پايشان گرفت پنالتي براي هر دو تيم خوب بود به همين دليل بازي در 6 دقيقه پاياني طراوات لازم را نداشت. هنوز نمي‌دانيم فينال چه زماني برگزار شود. فرصت خوبي داريم و سپاهان بازي هاي فشرده‌اي دارد و فرصت خوبي داريم که برنده شويم اما سپاهان هميشه سپاهان است و ما بازي مشکلي داريم. برگ برنده ما استراحت بيشتر از سپاهان است.

گل محمدي در مورد اينکه مهاجمان شما خوب تمرين نمي‌کنند و تخصصي کار نميکنند، گفت: تا جايي که من مي‌دانم مهاجمان ما خوب کار مي‌کنيد و شما فقط اخبار را مي‌خوانيد اما من در تمرين هستم امروز مهاجمان ما زياد دويدند و خوب هم دفاع کردند. داماش در اين زمين چند سال است که بازي مي‌کند و بازي در اين زمين براي آنها آسانتر است و طبيعي است که بازي در اين زمين براي حريف ساده‌تر از ما باشد. امروز از مهاجمان راضي بودند و در کار دفاعي خيلي خوب بودند. در اين زمين بهتر از اين نمي‌شد بازي کنيم. باهوش بوديم و تعويض‌هاي خوبي کرديم و بعد از اينکه گل خورديم بازي متعادل شد.

وي در مورد سه بازي آينده در ليگ برتر گفت: آن سه بازي دستگرمي است ولي با تمام قوا بازي مي‌کنيم و بايد جايگاه خوبي به دست بياوريم. تيم را زماني که تحويل گرفتم دوازدهم بود الان ششم است ولي مي‌توانيم به رتبه پنجم هم برسيم.

ورزش سه

بالا