• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گل‌محمدي:به لطف کميته انضباطي بخشيده شدم

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
گل‌محمدي:به لطف کميته انضباطي بخشيده شدم
[h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي بخشش از مسئولان پرسپوليس خواستم نامه‌نگاري کنند و من به لطف کميته انضباطي بخشيده شدم.

[TD="align: left"]
00943808.jpg
[/TD]

به گزارش خبرگزاري فارس، يحيي گل‌محمدي پس از پيروزي 4 بر 1 مقابل سايپا گفت: يک نيمه بسيار طوفاني را مقابل سايپا پشت سر گذاشتيم و بازي را بسيار خوب آغاز کرديم در تمامي دقايق نيمه اول مسلط بر حريف بوديم و توانستيم سه گل به ثمر برسانيم. در نيمه دوم سايپا با توجه به اينکه عقب بود طبيعي بود که فشار مي‌آورد و توانست يکي از گل‌هاي خورده را جبران کند. بعد از آن باز هم کنترل بازي را به دست گرفته و خوشحالم که به پيروزي رسيديم. با تمام وجود به بازيکنانم تبريک مي‌گويم و اين برد را به هواداران تقديم مي‌کنم.

وي در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس، در مورد اينکه پس از اخراج مقابل آلومينيوم هرمزگان به طور طبيعي بايد گفت يک جلسه محروم مي‌شد اما چه اتفاقي مي‌افتد که مي‌تواند در اين بازي روي نيمکت قرار بگيرد اظهار داشت: فکر نمي‌کنم در همه جاي دنيا اين طور باشد که مربي اين چنين اخراج شود. درست بعد از پايان مسابقه از مسئولان باشگاه درخواست کردم نامه‌اي براي فرجام‌خواهي بدهد تا محروميت من بخشيده شود اين نامه بعد از بازي ارسال شد و با لطف کميته انضباطي بخشيده شدم. من نه حرف بي‌ادبانه به داور زده بودم و نه اعتراضي کرده بودم که اخراج شدم. مطمئن باشيد اگر مشکلي وجود داشت بخشيده نمي‌شدم.

سرمربي پرسپوليس گفت: با اين برد ما روحيه خوبي براي ديدار با ذوب آهن به دست آورديم، در هر صورت ما در يک جبهه ديگر و در جام حذفي بايد در اصفهان به مصاف ذوب آهن برويم. مسابقه بسيار سختي است نتيجه خوب مقابل سايپا روحيه ما را براي آن مسابقه زياد کرد. در ديدار رفت عملکرد خوبي داشتيم و اميدوارم در جام حذفي نيز بتوانيم نتيجه مناسبي کسب کنيم. ذوب آهن نسبت به نيم فصل اول تيم بسيار بهتري شده هر چند که نتايج خوبي نگرفته است.

گل‌محمدي در پاسخ به اين سئوال که به نظر مي‌رسد کريم انصاري‌فر و محمد قاضي به يکديگر پاس نمي‌دهند گفت: مطمئن باشيد در تيم ما چنين اتفاقاتي نمي‌افتد و اگر چنين مشکلاتي وجود داشته باشد يک تيم نمي‌تواند موفق باشد. ما تيم يک دلي هستيم و رفاقت در پرسپوليس حرف اول را مي‌زند. اگر غير از اين بود چنين اتفاقاتي نمي‌افتاد. در تيم‌هايي که رفاقت وجود ندارد پيروزي‌ها مقطعي است. بازيکنان ما در تيم دوست يکديگر هستند. مي‌بينيم که بازيکناني که در نيم‌فصل اول بازي نکردند و الان نيمکت‌نشين هستند خيلي راحت اين موضوع را پذيرفته‌اند که براي ما خيلي ارزشمند است.

گل‌محمدي در مورد تاثير حضورش در ديدار مقابل سايپا که با بخشش کميته انضباطي همراه شد، عنوان کرد: فکر نمي‌کنم حضور من تاثيري در اين نتيجه داشته باشد، در بازي‌هاي قبلي هم که من نبودم تيم‌هايم به پيروزي رسيدند. زماني که سرمربي صبا بودم در بازي با پرسپوليس که به پيروزي رسيديم محروم بودم و در ديدار مقابل گهر با همين پرسپوليس هم به پيروزي رسيديم. محروميت بنده هيچ تاثيري در اين نتيجه نداشت.

گل‌محمدي در مورد اينکه آيا علي کريمي به ديدار با ذوب آهن مي‌رسد اظهار داشت: بايد از پزشکان اين مسئله را بپرسيم اما به نظر مي‌رسد او شرايط خوبي ندارد اميدوارم کريمي بتواند براي ما به ميدان برود و حتي اگر از او بتوانيم نيم ساعت و يا 20 دقيقه استفاده کنيم خيلي خوب است.

ورزش سه

بالا