• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گل‌محمدي:زحمات مهدوي‌کيا غير قابل جبران است

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
گل‌محمدي:زحمات مهدوي‌کيا غير قابل جبران است
[h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مهدوي‌کيا در بازي برابر داماش در آن شرايط به ما کمک کرد که فراموش شدني نيست.

[TD]
00943943.jpg
[/TD]

يحيي گل‌محمدي اظهار داشت: معتقدم مهدوي‌کيا يکي از بازيکنان بزرگ فوتبال ايران است و به نظرم ايشان بايد در بازي رسمي خداحافظي مي‌کرد و بازي نمايشي در شأن خداحافظي ايشان نبود.

وي افزود: ما هم پس از بررسي‌هاي لازم به اين نتيجه رسيديم که ايشان نبايد در بازي نمايشي کنار برود و ان‌شاءالله مهدوي‌کيا با قهرماني پرسپوليس در يک بازي رسمي خداحافظي خواهد کرد.

به نقل از فارس، وي خاطرنشان کرد: رابطه من و مهدي نيز مثل قديم و حتي صميمي‌تر شده، وي واقعا در يک ماه گذشته زحمات زيادي را با وجود از دست دادن مادرش براي پرسپوليس کشيده است و من هيچ‌وقت لطف ايشان را فراموش نمي‌کنم.

سرمربي قرمزپوشان تاکيد کرد: مهدوي‌کيا در بازي برابر داماش در آن شرايط به ما کمک کرد که فراموش شدني نيست، ان‌شاءالله فردا با قهرماني پرسپوليس در کنار هواداران ما خداحافظي باشکوهي را با فوتبال در يک بازي رسمي خواهد داشت. مهدي اسطوره باشگاه پرسپوليس است.

ورزش3

بالا