گل محمدي:قول نميدهم امابه قهرماني خوشبينم [h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: کار سختي در فينال جام حذفي داريم، قول نميدهم ولي اميد زيادي براي قهرماني داريم. |
[TD]
يحيي گلمحمدي در خصوص آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خدا را شکر ميکنم که تا به اين لحظه با تلاش بازيکنان با تعصب و خوب پرسپوليس توانستهايم تا اين جاي راه را خوب پشت سر بگذاريم. اگر اين نتايج به دست آمده، با تلاش اين بازيکنان بوده و من کمترين سهم را در اين موفقيت دارم. به گزارش فارس،وي افزود: بيست بازي و يک باخت، آمار بدي نيست اما بايد اين را بدانيم که من از چه زماني به پرسپوليس اضافه شدم و خوشحالم در حال حاضر اين تيم را به فينال جام حذفي رساندهام. گل محمدي ادامه داد: يکي از نگرانيهاي من براي فينال جام حذفي بودن مصدومان کليدي پرسپوليس است. البته خوشبختانه شرايط آنها هر روز بهبود پيدا ميکند. وي افزود: يکي از بازيکناني که به او نياز داريم علي کريمي است که خوشبختانه شرايط او بهتر شده اما بايد در وضعيت مسابقه قرار گيرد تا معيار او را براي فينال بسنجيم. به همين دليل قطعا به کريمي در بازي مقابل ملوان يک نيمه بازي خواهيم داد تا شرايطش براي ما مشخص شود. سرمربي قرمز پوشان در پاسخ سوالي که آيا قول قهرماني ميدهيد يا خير گغت: من يک بار گفتهام و باز هم ميگويم، قولي نميدهم اما بسيار اميدوار هستم با بازيکناني که داريم در جام حذفي به موفقيت برسيم. همه چيز به خود بازيکنان بستگي دارد که چه طور در اين ديدار به ميدان بروند اما به اين بازي خوشبين هستم. گل محمدي در خصوص دستياران خود نيز گفت: خوشبختانه دوستاني در کنار من هستند که همه در فوتبال زحمت کشيدهاند. اي کاش ميتوانستم دو يا سه بزرگ ديگر از پرسپوليس را در کنار پيشکسوتان به کار بگيرم تا به تيم محبوب خود کمک کنم اما اين کار تاکنون اتفاق نيفتاده است. اکنون هم ترابيان را به تيم اضافه کرديم که خوشبختانه او بسيار با بازيکنان نزديک است. اميدوارم ما حصل اين تلاش قهرماني پرسپوليس در جام حذفي باشد که شايد يکي از آرزوهاي من در طول دوران مربيگريام در پرسپوليس است. وي در خصوص نقش باقري در تمرين پرسپوليس نيز گفت: هميشه گفتهام و باز هم ميگويم آقا کريم براي ما يک نعمت است. کنار بازيکنان حضور دارد و آنها را به صورت دقيق راهنمايي ميکند. خيلي خوشحالم که باقري به پيشنهاد من جواب مثبت داد و کنار ما حضور دارد. از همين جا تشکر ويژهاي از ايشان دارم و اميدوارم لطف ايشان را بتوانم جبران کنم. باقري به عشق پرسپوليس و کمک به اين تيم ياعلي گفت و آمد. گلمحمدي در پاسخ سوالي که چرا هادي نوروزي به خود اجازه ميدهد که هميشه اين طور بر عليه کادر فني مصاحبه کند گفت: هادي بچه بدي نيست و هيچ چيز در دلش وجود ندارد. نميدانم چرا آن مصاحبههاي عجيب را انجام داد اما درکل با صحبتهايي که شده او قرار است برگردد و با قدرت کار خود را دنبال کند. هادي نوروزي بازيکن خوبي است و من نميخواهم که در آستانه بازي با سپاهان خدايي ناکرده به بازيکن و تيم لطمه بخورد. ما ايشان را ابتدا اخراج کرديم و حالا هم به تيم برگشته است. گلمحمدي در پايان درباره بازي با ملوان نيز گفت: بايد قبول کنيم باخت يا برد اين بازي تاثيري براي پرسپوليس ندارد اما ما در آزادي بازي ميکنيم و ميتواند اين ديدار يک بازي پرفشار و خوب قبل از ديدار با سپاهان باشد. ملوان تيم بسيار خوبي است. ما با پيکان و سايپا نيز که دو تيم بسيار خوب ما در ليگ برتر هستند دو بازي تدارکاتي خوب و سنگين را انجام داديم و خوشبختانه نتايج خوبي گرفتيم و اين دو بازي ما را بيشتر به آينده اميدوار کرد. اميدوارم با يک بازي خوب و منطقي مقابل ملوان دست پر زمين را ترک کنيم تا انشاالله با روحيه بيشتري به جام حذفي و سپاهان فکر کنيم. بالاخره سپاهان هم تيمي است که براي جام حذفي برنامه دارد و هرگز نبايد از اين تيم خوب حتي در آزادي غافل شويم. |
ورزش3