همچنین گوجه سبز خاصیت مسهلی دارد و تاثیر منحصر به فردی بر كاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملكرد معده و روده دارد.گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود، از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلولها و سرطان دارد.همچنین اسید بنزوئیك، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی آن به اثبات رسیده و به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.البته باید توجه داشت كه مصرف زیاده از حد گوجه سبز، باعث نفخ معده و دل درد میشود. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، اعتدال و میانه روی را پیشه كنید.منبع:ایرانیان گلستان
من مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییخوام