یادش بخیر
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , July 7 #31 سلام دوستای گلم. هیچ کدوم از پست های این تاپیک اسپم نمیشه.هر چی دل تنگتون خواست بگید و بنویسید... آخرین ویرایش: 2011 , July 7
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , July 7 #32 نمیدونم چی باید بگم ؟!!! فقط میتونم بگم یادش بخیر :گریه: ... یادش بخیر :نیش: ممنون نگار عزیزم :گل:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 7 #33 :یادش بخیرررررررر:گریه: یادش بخیر روزای اول که اومده بودم انجمن.....:گریه: همه دور هم بودن و حرفی از رفتن و فروش نبود...:ناراحت:
:یادش بخیرررررررر:گریه: یادش بخیر روزای اول که اومده بودم انجمن.....:گریه: همه دور هم بودن و حرفی از رفتن و فروش نبود...:ناراحت:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , July 7 #35 mahdis گفت: : همه دور هم بودن و حرفی از رفتن و فروش نبود...:ناراحت: کلیک کنید تا باز شود... راستی یادش بخیر آخه چرا این انجمن باید فروخته شه هان هان من جواب میخوام هرکی با من موافقه دستش بالا :نیش:
mahdis گفت: : همه دور هم بودن و حرفی از رفتن و فروش نبود...:ناراحت: کلیک کنید تا باز شود... راستی یادش بخیر آخه چرا این انجمن باید فروخته شه هان هان من جواب میخوام هرکی با من موافقه دستش بالا :نیش:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , July 7 #36 baroon8560 گفت: مهدیس نگار گفت اسپم نیست ولی دیگه این چی بود؟ :نیش: کلیک کنید تا باز شود... بارون جان اینم یادش بخیره دیگه
baroon8560 گفت: مهدیس نگار گفت اسپم نیست ولی دیگه این چی بود؟ :نیش: کلیک کنید تا باز شود... بارون جان اینم یادش بخیره دیگه
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , July 7 #37 شمائم همینطور احمد آقا . آخه اینا ربطش به خاطرات کودکی چیه؟ :بدجنس: نگار بیا تاپیکت از دست رفت :غش2:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , July 7 #38 نه بارووون جونم.اتفاقا" خوبه.بذار هر کسی که توووو دلش بابت هر چیزی میگه یادش بخیر بیاد و بگه.
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , July 7 #39 Nicoltntpcd گفت: کلیک کنید تا باز شود... من همچنان به آدامس خرسي وفادارم...:نیش2::نیش2:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , July 7 #40 واقعا یادش بخیر یاد همه اون اتفاقات خوبی که تو گذشته افتاده بخیر