[FONT=Vazir] امل [FONT=Vazir](آرزو)[FONT=Vazir]
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , July 5 #82 فکر کنم آمال باشه = آرزوهای دست نیافتنی یا رویاهای دست نیافتنی و بلند
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 6 #83 سیاوش عشق گفت: فکر کنم آمال باشه = آرزوهای دست نیافتنی یا رویاهای دست نیافتنی و بلند کلیک کنید تا باز شود... سیاوش به نظرت آمال یه کلمه ی جمع نیست؟:خنده2: آمال جمع همون امل هست دیگه.:چشمک: از امل ادامه بدید.:1:
سیاوش عشق گفت: فکر کنم آمال باشه = آرزوهای دست نیافتنی یا رویاهای دست نیافتنی و بلند کلیک کنید تا باز شود... سیاوش به نظرت آمال یه کلمه ی جمع نیست؟:خنده2: آمال جمع همون امل هست دیگه.:چشمک: از امل ادامه بدید.:1:
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , July 6 #84 منظورم کلمه ی شما نبود. آمال توی ذهن خودم بود که مطمئن نبودم درسته یا نه. به خودم فکر کنم آمال باشه :گل: بعدشم من الان متوجه شدم که اولین حرف کلمه جدید باید با آخرین حرف کلمه ی نفر قبلی نوشته بشه
منظورم کلمه ی شما نبود. آمال توی ذهن خودم بود که مطمئن نبودم درسته یا نه. به خودم فکر کنم آمال باشه :گل: بعدشم من الان متوجه شدم که اولین حرف کلمه جدید باید با آخرین حرف کلمه ی نفر قبلی نوشته بشه