منم نويسنده ام ها :بدجنس: قضيه چيه؟ بگيد خب منم مينويسم.
زینب جونم واقعا" خوشحالمون میکنی اگه داستانت رو بذاری توو انجمن و ما هم ازش لذت ببریم.......
فکر کنم این لینک مناسبی واسه داستانت باشه خانمی.http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=389
بچه ها اگه مایلید داستان رو تو انجمن بذارم . این کا رو می کنم . بارون جان اگه میشه بهم کمک کن اخه شما مسئولش تو انجمن هستید اگه نه ؟
سلام زینب خانوم نوشته هاتونو تا جایی که مجال حوصله داشتم خواند اینکه داستانتون رتبه آورده شکی نیست و از لحاظ شخصیت پردازی زیبا کار شده همینطور از نظر لوکیشن بندی هایی که نموده اید ولی چون حیفم میاد که داستانتون اینگونه از نظر ساختاری ساده گذر باشد اگر اجازه دهید چند مورد را که البته به نظر حقیر میشود بهتر شد را عرض کنم البته سوژه ای که انتخاب کرده اید جذاب است
خیلی ممنون از لطفت بارون جون . منم منتظر نظراتتون هستم .زینب جان داستانت به دل نشست. خیلی خوشحالم برات. بهت تبریک میگم.
نقد و نظرات تخصّصی رو به دوستای اهل فن می سپارم.
فقط یه نظر کلی دارم. اینکه مهم ترین امتیاز داستانت به دید من قدرت تصویرسازی بود.
از لحاظ نکات ویرایش و دستوری چند مورد به ذهنم رسید که در صورت تمایل خصوصی یا توی همین تاپیک می نویسم.
به امید نشستن کتابای پرفروشت توی قفسه ی کتابفروشی ها
سلام آقای نویسنده زینب خانوم یه داستانی نوشنتد که قراره اگه اجازه شو صادر کنند در موردش صحبت کنیم
شماهم اگه دستی به قلم دارید بفرمایید
از اونجایی که شما توی این زمینه تخصص دارید و می تونید با نظرات مفیدتون من یاری کنید منتظر نظرات شما و دوستان هستم.
خواهش میکنم آقا چاووش این چه حرفیه میزنید . من واسه ی چی بایدنارحت بشم .امیدوارم از بی پرده گوییهای حقیر آزرده خاطر نشوید چون دلم میخواهد قدمهایتان را محکمتر و استوار تر بردارید تا شاهد رشد و
شکوفایی هر چه بهتر ذهن خلاقتان باشیم.