یك رژیم غذایی خوب باید حاوی مواد ضد سرطان باشد
كارشناسان علوم بهداشتی در گزارش جدیدی تاكید كردند كه یك رژیم غذایی مرغوب و خوب باید حاوی بسیاری از مواد خوراكی ضد سرطان باشد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این كارشناسان می گویند بدن برای اینكه بتواند با بیماری ها مقابله كند، قطعا به مواد غذایی با ارزش تغذیه ای زیاد نیاز دارد.
این كارشناسان خاطرنشان كردند: كاهش وزن در صورتی كه فرد دچار اضافه وزن باشد می تواند به كاهش خطر بروز سرطان كمك كند اما باید به این نكته مهم نیز توجه داشت كه هر نوع رژیم غذایی در كاهش احتمال سرطان موثر نیست.
به گزارش روزنامه بیزینس ویك، دكتر داكسابن امین متخصص ارشد تغذیه بالینی در مركز سرطان اندرسون در دپارتمان تغذیه دانشگاه تگزاس تصریح كرد: تنها رژیم های غذایی برای مقابله با سرطان مفید هستند كه در طولانی مدت عادات تغذیه ای انسان را بتوانند تغییر دهند و همچنین از نظر تنوع مواد غذایی غنی باشند.
بسیاری از مطالعات نشان می دهد كه مصرف میوه ها و سبزی ها اثر حفاظتی در مقابله با سرطان دارد.تركیبات رنگی گیاهان در بدن نقش آنتی اكسیدانی ایفا می كند و درافرادی كه مصرف میوه و سبزی در آنها زیاد است، احتمال بروز سرطان كمتر می شود. بعضی از این تركیبات ضد سرطان شامل كاروتنوئیدها و لیمونوئیدها هستند كه اثرات ضد سرطانی قوی دارند و از لیپیدها، خون و سایر مایعات بدن در مقابل حمله رادیكال های آزاد، حفاظت می كنند.
به گزارش ایسنا، منابع غذایی نارنجی، زرد و قرمز مثل گوجه فرنگی، هویج، پرتقال، طالبی و زردآلو غنی از كاروتنوئیدها هستند كه جزو آنتی اكسیدان های قوی به شمار می آیند. نوعی كاروتنوئید به نام بتاكاروتن نیز كه پیش ویتامین آ است در مقابل سرطان ریه، روده بزرگ، سینه و پروستات اثر حفاظتی دارد. از بین تمام كاروتنوئیدها، لیكوپن كه در گوجه فرنگی موجود است، بیشترین فعالیت آنتی اكسیدانی را دارد كه به خصوص خطر سرطان پروستات را تا حد زیادی كاهش می دهد.
غذاهای طبیعی به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی سالم نقش مهمی در کمک به عملکرد درست بدن دارد، غذاهای طبیعی و مغذی زیادی وجود دارند. بنابراین گزارش، وجود مواد فیبری در گیاهان به عنوان یك ترکیب ضد سرطان، حائز اهمیت است.
قراردادن رژیم اصلی غذایی برپایه فرآورده های گیاهی و مصرف انواع حبوبات و غلات برای این منظور توصیه می شود. در این گیاهان ترکیبات بازدارنده پروتئازی به عنوان ترکیب ضد سرطان شناخته شده است. اثر ضد سرطانی این ترکیب با کاهش دادن رشد سرطان های سینه، روده و پوست در حیوانات آزمایشگاهی به اثبات رسیده است.
خبرگزارى ايسنا (http://www.isna.ir)

كارشناسان علوم بهداشتی در گزارش جدیدی تاكید كردند كه یك رژیم غذایی مرغوب و خوب باید حاوی بسیاری از مواد خوراكی ضد سرطان باشد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این كارشناسان می گویند بدن برای اینكه بتواند با بیماری ها مقابله كند، قطعا به مواد غذایی با ارزش تغذیه ای زیاد نیاز دارد.
این كارشناسان خاطرنشان كردند: كاهش وزن در صورتی كه فرد دچار اضافه وزن باشد می تواند به كاهش خطر بروز سرطان كمك كند اما باید به این نكته مهم نیز توجه داشت كه هر نوع رژیم غذایی در كاهش احتمال سرطان موثر نیست.
به گزارش روزنامه بیزینس ویك، دكتر داكسابن امین متخصص ارشد تغذیه بالینی در مركز سرطان اندرسون در دپارتمان تغذیه دانشگاه تگزاس تصریح كرد: تنها رژیم های غذایی برای مقابله با سرطان مفید هستند كه در طولانی مدت عادات تغذیه ای انسان را بتوانند تغییر دهند و همچنین از نظر تنوع مواد غذایی غنی باشند.
بسیاری از مطالعات نشان می دهد كه مصرف میوه ها و سبزی ها اثر حفاظتی در مقابله با سرطان دارد.تركیبات رنگی گیاهان در بدن نقش آنتی اكسیدانی ایفا می كند و درافرادی كه مصرف میوه و سبزی در آنها زیاد است، احتمال بروز سرطان كمتر می شود. بعضی از این تركیبات ضد سرطان شامل كاروتنوئیدها و لیمونوئیدها هستند كه اثرات ضد سرطانی قوی دارند و از لیپیدها، خون و سایر مایعات بدن در مقابل حمله رادیكال های آزاد، حفاظت می كنند.
به گزارش ایسنا، منابع غذایی نارنجی، زرد و قرمز مثل گوجه فرنگی، هویج، پرتقال، طالبی و زردآلو غنی از كاروتنوئیدها هستند كه جزو آنتی اكسیدان های قوی به شمار می آیند. نوعی كاروتنوئید به نام بتاكاروتن نیز كه پیش ویتامین آ است در مقابل سرطان ریه، روده بزرگ، سینه و پروستات اثر حفاظتی دارد. از بین تمام كاروتنوئیدها، لیكوپن كه در گوجه فرنگی موجود است، بیشترین فعالیت آنتی اكسیدانی را دارد كه به خصوص خطر سرطان پروستات را تا حد زیادی كاهش می دهد.
غذاهای طبیعی به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی سالم نقش مهمی در کمک به عملکرد درست بدن دارد، غذاهای طبیعی و مغذی زیادی وجود دارند. بنابراین گزارش، وجود مواد فیبری در گیاهان به عنوان یك ترکیب ضد سرطان، حائز اهمیت است.
قراردادن رژیم اصلی غذایی برپایه فرآورده های گیاهی و مصرف انواع حبوبات و غلات برای این منظور توصیه می شود. در این گیاهان ترکیبات بازدارنده پروتئازی به عنوان ترکیب ضد سرطان شناخته شده است. اثر ضد سرطانی این ترکیب با کاهش دادن رشد سرطان های سینه، روده و پوست در حیوانات آزمایشگاهی به اثبات رسیده است.
