• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یه سوال حتما حتما بخون

raha710

کاربر ويژه
فرض کن تو یه پرتگاه قرار گرفتی.فقط میتونی یه نفر رو نجات بدی کی رو نجات میدادی؟کسیکه دوستت دتذه یا کسیکه دوستش داری

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
فرض کن تو یه پرتگاه قرار گرفتی.فقط میتونی یه نفر رو نجات بدی کی رو نجات میدادی؟کسیکه دوستت دتذه یا کسیکه دوستش داری

کسی که دوسش دارم حتما نجاتش میدم

ممکنه اون دوستم باشه یا نه

مهم اینه که دلم اونو بخواد پس کسی رو نجات میدم که دوسش دارم:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
اول از همه اگه تو پرتگاه باشم خودمو نجات میدم:نیش:
بعدش اگه ابر و مه و خورشید و فلک همه در کار بودند بقیه رو نجات میدیم :خونسرد:

helia20

کاربر ويژه
وایــــــــــــی عجب سوالی!!:سوت:
خوب اگه اونی که دوسش داشته باشم دوستم نداشته باشه قطعا اونی که دوسم داره...:احترام::نیش::بدجنس:

samin

کاربر ويژه
وایــــــــــــی عجب سوالی!!:سوت:
خوب اگه اونی که دوسش داشته باشم دوستم نداشته باشه قطعا اونی که دوسم داره...:احترام::نیش::بدجنس:

وقتي كسي رو دوس داري فقط به دوس داشتن فكر ميكني و گاهي نميبيني اون طرف مقابل دوستت داره يا نه فقط علاقه خودتو ميبيني پس انقد راحت نميشه گفت كسي رو كه دوس داري ولي اون نه پس نجاتش نميدي

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
تو اون لحظه مغزم و احساسم کار نمی کنن .. دستم کار می کنه
ولی اگه یکی شون بچه باشه مطمئنم دستم به سوی بچه زودتر میره

mehran_a65

کاربر ويژه
خیلی سوال سختیه
میخوام ج بدم اما دستم تایپ نمیکنه
اصلا خودمو با اونو پرت میکنم پایین

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
وقتی بخوام کسی رو نجات بدم اونم تو پرتگاه زیاد وقت فکر کردن ندارم شاید همین طوری دست یکی روبگیرم
ولی اگه بخوام انتخاب کنم:فکر:
کسی که دوستمه چون شاید دوست داشتنم گذرا باشه و اونی که دوستش دارم فردا دوست نداشته باشم
ولی خوب شد پرسیدین کاره دیگه پیش می یاد دیدین رفتیم پرتگاه بهش فکر نکرده بودم
شایدم جفتشونو هل بدم از دست هردوتاشون راحت بشم:بدجنس::خونسرد:

ARASH CHIRIK

کاربر ويژه
بستگی داره
اگه اون کسی رو که دوستش دارم دوستم داشته باشه مسلمأ اون رو نجات میدم
ولی اگر غیر این باشه
سعی میکنم اون کسی رو نجات بدم که دوستم داره به شرطی که من هم دوستش داشته باشم
ولی اگه غیر این باشه
سعی میکنم کسی رو نجات بدم که از اون یکی ناتوان تره پس حس انسان دوستی کجا رفته؟؟؟

helia20

کاربر ويژه
وقتي كسي رو دوس داري فقط به دوس داشتن فكر ميكني و گاهي نميبيني اون طرف مقابل دوستت داره يا نه فقط علاقه خودتو ميبيني پس انقد راحت نميشه گفت كسي رو كه دوس داري ولي اون نه پس نجاتش نميدي
خوبــــ آره ولی اگه بعد از نجات دادن بره وپشت سرشم نیگا نکنه..همون بهتره نجاتش ندم...:نیش:
شوخیه عزیزم...هردو رو نجات میدم!!!:احترام:

ali jan

کاربر ويژه
ما همیشه لبه پرتگاههای زندگی هستیم .کمی که فکر میکنم میبینم همیشه باعث نجات اون کس یا چیزی میشم که خودم دوست دارم.

مطمئنا اونی که دوسش دارم برام مهمتره.
ولی سعی میکنم هر دو رو نجات بدم اگه محدود به یکی باشم هر کدوم امید بیشتری به نجاتش باشه.

mahshid22

کاربر ويژه
خب دسه اوني رو ميگيرم كه دوسش دارم...چون ممكنه بعدازينكه نجاتش دادم اونم منو دوس داشته باشه..بعدازش ميخام دسه اونيروكه دوستم داره بگيره....اينجوري هدوشونو نجات دادمو با1تير 2تانشونو زدم..ما زرنگيم:شاد::بدجنس::شاد2:

amin khan

مدیر انجمن
طوری وایمیستم که تقریبا وسط هر دوشون باشم البته نباید کسی شک کنه و خوب این کار رو بلدم بعد با یه حرکت برق آسا دست اونی که دوستش دارم:)16:) رو میگیرم و پرت میکنم اون ور در صدم ثانیه با یه چرخش 360 دجه ای میرم طرف اونی که دوستم داره و دستشو میگیرم :)83:) و پرت میکنم این ور .
حالا مشکل شد دو تا به کدومش جواب مثبت بدم؟؟؟ هچکدوم . فعلا میخوام درس بخونم:خنده2:

بالا